![]() |
Zimne pozegnanie [WMV]
http://rapidshare.de/files/9004988/osimasa*****.html
moze juz widzieliscie ten filmik teraz jest na rapidzie i jest troche inna muza niz przedtem fajniejsza dla mnie ;) |
Oj mops znowu cos wykombinowales:P, no film lepszy od poprzedniego dzieki muzie wogule to byl jeden z lepszych filmow w twojej karierze :P
|
filmik bardzo fajny ;) gratz
|
Nom filmik naprawde fajny ale szkoda postaci.Oceniam go na 8+/10. Muzyka też może być. Pasuje do filmiku i całej tej sytuacji. GRATZ
|
No no filmik jest naprawde super... :p ;) mopsmaster to dobra postac, troche jej zal :(
|
Bedziemy tesknic za starym mopsem :P
|
Kurde Mam Pytanie Powiedzcie mi Jakim programem nagrywacie akcje ;/ bo Snagit mi jakos laguje strasznie na tibii... Bardzo prosze o pomoc . X(
|
Ustaw wiecej klatek na sek na snagicie
|
ten film to porazka...nic ciekawego sie na nim nie dzieje a muzyka to juz wogole n/c dobila ten filmik
ocena -1/10 |
...
Very nice!! Gratki... Coś słyszałem ze grasz na new servie?
|
Cytuj:
chodzi o klimat... jakby wzocil tam rammstein'a to nie bylo by to samo... @topic fajny filmik :P szkoda tylko troche tej postaci... |
No więc: Film jest nudny, fragi nieciekawe i niezbyt piękne, a muzyka jest idealna, tak flegmatyczna jak twój "pking". To jak w 5 osób biliście tego kolesia było po prostu powalające.
|
Szajsowaty ten film ;d , a poza tym byl juz tylko ze chyba inna muza leciala. Polowa filmu to jakies nudne bicie palka (nie wiem w jakim celu) ktorego i tak nie zabijasz, a druga polowa filmu to zabijasz jakies low lvle z lagami -,-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |