![]() |
Co To Ma Byc?!
WKLEJAJ SS OD 15 LVLU PRZYNAJMIEJ X( X( :evul:
i wklejaj cos pordzadnego a nie bicie rabita,amazony |
no wiesz, nie postarałeś sie zabardzo.. nudne to tak naprawde, nic ciekawego bicie amazonek ja bym Ci radził chodzic na cos innego bo cie za duzo piorą...idzesz na roty i troole szybko exp leci i nadodatek są słabiutkieee...
powodzenia |
Fajne
Dajcie szanse sie pochwalić innym graczom i nie wdeptujcie ich w zienie
Mi sie podobają te ss :> :baby: |
Cytuj:
Sam kiedyś miłeś taki lvl, sam kiedyś uczyłeś się dopiero grać, i sam kiedyś chodziłeś na amazonki, i nie możesz zaprzeczyć. @Topic: Nie ukrywam, że ss'y nudne, ale dawaj więcej, to Twój temat, jest to dział, ze zdjęciami, i masz prawo wrzucać wszystkie ss'y związane z tibią. Ja mimo to, poprosze o więcej. Powodzenia w dalszej grze~ |
Up@
Mądre słowa ;) @topic Ss są niezbyt ciekawe ale ujdą Czekam na wiekszy lvl lepsze hunty itp. :D GL w dalszej grze ;) |
lol
ekiu nupowskie madżik lewel tandetny co ty chłopcze chcesz zrobić?? wklejaj jak z sdkami na dl albo cos w tym stylu -.- anie forum zaśmiecasz ;/
|
@up
Widać jaką ty masz postać... 9 lvl -.- Btw. każdy z nas kiedys tak zaczynal w sumie to dobrze przypomnieć sobie stare dobre czasy :D |
Cytuj:
Co do tematu. Postaraj się o troche lepsze eq (choćby ten p-set bo leather legi to naprawdę kiepsko wyglądają). Zamiast męczyć się na amazonkach, idź na roty, dla sorców dobry exp i dużo kasy. Podczas expienia zdobywasz SP i robisz runki. To tyle z moich porad ;). |
Cytuj:
@Topic Zdjecia niezle, ale rob hmm a nie ff ;P |
Kiedys sie z cachero sie smiali jak dawal zdjecie (na serio) kazdy zaczynal a naprawde widzialem goesze ss'ki dawaj nowe np:folda,kopalnie nawet z 10 lvl mozna zrobic ciekawy temat
|
!!
Troszke lipa ale to dopiero początek :P
|
Powiem tak troche mnie poniosło ale nie lubie (jestem teraz szczery) tomatów nurzących życie bo to porostu psuje dzień dlatego nie usuwam odpowiedzi zamieszczonej u góry - napisałem ją w pośpiechu nie czytając innych wypowiedzi ale po przeczytani postanowiłem napisac tą odpowiedz POWODZENIA
|
Ehh..te początki
W sumie dobre ss'y ale nudne z deka ale nie krzyczec na niego on dopiero zaczyna grac zapewne... :]
|
sski spoko mi sie podobaja a reszta z super charami zamknac sie i nie grac w ta gre :p
|
Pokazales amazonki na kazdy mozliwy sposob: z pelnym hp, yellow, red, black i martwe ;P gratz, ja sie dolaczam zyczen powodzenia, bo chociaz nie jest to zbyt interesujace dla wiekszosci forumowiczow, to przynajmniej ty miales z tego radosc, i o to chodzi.
|
Dzięki wszystkim za dobre jak załe słowa jestem pewien że dzięki temu następnym razem bardziej się postaram.
|
Więc komentujecie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |