![]() |
Kolejny reset
Z powodu kolejnych błędów znowu musiano zresetować wszystkie serwery do stanu z 16:00 12 grudnia (do stanu zaraz po update).
Wszystkim graczom z premium account zostanie zwrócony ten jeden dzień, ich i resztę CipSoft przeprasza... |
chyba 12 grudnia a nie pazdziernika
|
Nie wiem co oni robili podczas testów przed udpate:/.. Trenowalem skila i mlvl wczaj a dzis wchodze i przez ich błędy powrót i od nowa :/..
|
Cip sux. Ale dla mnie fajnie: Sorc nie ma rsa ;]
|
W ****u poszly 4 godziny sprzatania depo.
|
Post do usuniecia
|
pytanie...
ja mam takie wielkie pytanie, bo za kazdym razem (ok. co godzine) jak sie loguje, to mi sie robi COFKA. pomocy!
|
ehhh, zawsze coś muszą s*********c, cały trening na marne X(
|
Minus - czas na trening poświecony poszedl się j...ć, plus - plecak z runami (jakieś 5k) wywalony przypadkiem przez laga znów jest :-)
|
Kod:
I. Jak cipy mowia ze nie bedzie lagow i kickow to nie exp tego dnia. |
@up
Ty masz jeden plus a ja ani jednego: -cala noc treningu poszla się delikatnie mówiac walić -magic lvl - kilkanascie procent omg. Nadal trenuje i jesli znowu zrobią cofke to bede czekal na nowe swiaty -.- |
Kod:
I. Jak cipy mowia ze nie bedzie lagow i kickow to nie exp tego dnia. |
niech sie pierolą ze swoimi przeprosinami, about 74 k exp -
|
co oni sobie w kulki leca czy jak...
caly dzien treningu na marne... |
|
reset resetem a Tibia.pl ciagle nie dziala.Pisalo tu gdzies ze jest na tym samym serwerze co Tibia.com hmm dziwne tamta dziala 100 % czesciej.Widze ze koniecznie chce dogonic Cipow w problemach.Sorry ze offtop ale to jest irytujace....
|
Cytuj:
Cipy w kulki lecą. |
kiedy nowe serwy ?
Niewiecie kiedy wyjdą nowe serwy ??
|
o lol.........
|
Mowili ze oddadza ten jeden dzien pacc i ***a!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |