![]() |
Co sie dzieje z tibia.pl od strony technicznej?
W ciągu ostatnich paru dni nie jestem w stanie dostac sie na strone tibia.pl
Gdy probuje sie na nia dostac musze czekac pare(nascie/dziesiat) sekund/minut i zazwyczaj pojawia sie komunikat informujacy o nieudanej probie polaczenia do servera. Jednak czasami udaje mi sie wbic na stronke choc zdarza sie to dosc rzadko. Moje pytanie brzmi: Co jest powodem opisanej sytuacji i czy mozna temu w jakis sposob zapobiedz ? |
Hm te problemy z serverem są już od dość dawna, mnie też to już irytuje. Wiem że miejsce na serverze nie jest tanie ale chyba czas pomyśleć nad nowym hostingiem ... w końcu Drom na paccach nie mało zarabia ;P
|
Ja też, ostatnio po jakimś czasie wreście się wbijam na strone, ale potem i tak nie moge wejść do jakiegoś działu... tylko czekam, czekam, aż wreście error ;[
|
jak dla mnie "supported fansite" powinna miec bardziej wytrzymale serwery gotowe na przyjecie tysiec glodnych newsow uzytkownikow, szczegolnie w czasie update'u.
Wiemy ze nie latwo to uczynic ale postarajcie sie. Swiat patrzy ;) |
Ja sie przyzwyczailem, przeciez da sie zyc bez Tibia.pl i nie musze setki razy na dzien jej odwiedzac, wejde rano albo wieczorem i moze starczyc, ale o tym juz byla mowa setki razy... ;)
|
Cytuj:
|
Wyrywamy sobie wlosy z glowy zeby to naprawic. Ale bez dodatkowych srodkow nie da sie :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |