![]() |
mlvl knightem?
jak najlepiej robic mlvl knightem? przed updatem podobno najlepiej bylo utevo lux bo pozneij 1 % to 20 many a jak sie exana pox zrobi to te 10 przepada a teraz to ja sie w ogole nie lapie. chyba z 6 utevo lux na 2 mlvlu daje 1 %. o co tu chodzi?
|
Szybkosc odzyskiwania many wzrosła czterokrotnie, wiec mlvl bedzie lecial tak samo szybko... I teraz chyba mana jest juz liczona w paczkach po 1
|
czy rzucisz exana pox czy utevo lux nie stracisz juz many, jesli chcesz trenowac magic lvl mozesz spokojnie uzywac exana pox
|
Mana rośnie 4x szybciej i mlvl rośnie 4x wolniej -.^
|
Cytuj:
|
Trochę nie zgadzam sie z wami, moim zdaniem teraz magiczny rośnie szybciej niż kiedyś.
|
Zgadzam się, że raczej rośnie szybciej niż wolniej. Wcześniej czasami część many była tracona, a teraz każdy jeden punkt many będzie szedł do mlev.
Nie wiem, czy ktoś przeprowadzał szczegółowe testy, ale CIPSoft powiedział, że czas zostanie ten sam, tzn teraz np. 400 many daje taki sam wzrost mlev, co wcześniej 100 many. |
Jest tak że w moim przypadku na 3mlvl za 300mny rośnie mi 1%.
Ale czas się nie wydłużył ale szybciej sie bije mlvl:) Bo przed update za 100 many 1% (a 3mlvl) a wtedy co 12 sec i many a tera 2 many co 6. A trzeba 3x więcej many spalić. Sry za błedy ort. |
Cytuj:
A tak pozatym niestety trzeba się tak samo długo nudzić bez uhów knightem co wcześniej (chociarz wtedy przy exurze traciło się 5 many, a teraz nic...) Jest lepiej z Mlvem bo podczas expienia walisz exure czy exane pox i wszystko leci w magię. It's the end :D |
To zalezy.. jezeli ktos przed updatem spalam mane na utevo lux/utevo gran lux.. nie bedzie dla niego roznicy.. ale jezeli ktos uzywal exana pox, exeta res, exori.. zauwazy przyspieszenie we wzroscie mlvlu.. poniewaz mana liczyla sie w paczkach po 20... wiec jak rzuciles exana pox (30 many).. i tak Ci sie liczylo jakbys rzucil utevo lux (20).. a dzis? A dzis jak rzucisz exane pox to calosc (30) sie wlicza do mlvla. Wiec przy uzywaniu np exana pox dostajesz 10 many do mlvla, ktore wtedy traciles. Mana rosnie x4 szybciej.. i 4x wiecej many trzeba spalic na mlvl.. simple
|
Zgadzam sie z Sanerisem, widać to na pierwszy żut oka. Do 6 mlv robiłem przez 4h około 1%-2%, teraz po update minimum 2%, a nawet 3%.
Dzieje sie tak, że gdy trenie/expie najczęsciej spalam mane exurą lub exaną pox co dawało przez update 20 many za exure i exane. Teraz dostaje całośc czyli exurka 25 i exana 30. Update RoX OffTopic Saneris, powiem ci Harmonia Sux, miałem wała na Ofie i paldem (stracilem g-armor i klegi) przez to że non-pvp nie odzyskałem noobki za***ały. |
o Ciuniu to swietnie okreslil
PS: a ja harmonie koffam ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |