![]() |
Kolejni Polscy maniacy...
Ostatnio pisaliśmy o sławnych polskich manaholikach, dzisiaj zaczniemy od dwóch "maszyn do zabijania potworów". Mowa o Ne'rooxie z Celesty i Bedurionie z Arcanii.
Po raz kolejny możemy dać zdjęcie osoby z Celesty - światu non PvP praktycznie opanowanego przez Polaków. Ne'roox jako pierwsza osoba z tego świata awansował na poziom 150 i jest zarazem drugim najlepszym druidem w całym tibijskim świecie! Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który jako pierwszy Elite Knight na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji. Witamy chyba pierwszą panią w naszych newsach :) Jest nią Rookguardian de'Bove z serwera Isara... Dokonała ona czegoś nietypowego, awansowała na 70 poziom na Rookgaardzie. To jest ponad 5 milionów doświadczenia zdobytego wyłącznie przez zabijanie trolli, minotaurów, rotwormów i orków! Wytrwałość godna podziwu... Następni dwaj Polacy widocznie lubią Andrzeja Gołote i poświęcili godziny na to aby zdobyć tak wysokie poziomy walki pięściami. 74 Elite Knight Haruj z świata Aurea zdobył, aż 80 poziom fist fightingu! Po piętach depcze mu 81 Elite Knight z Guardi - Razorekor, który ma 70 poziom fist fightingu. Gratulujemy wszystkim ich awansów i życzymy kolejnych szybko zdobytych :) Jeśli chcesz podzielić się z nami swoim szczęściem, tak jak uczynili to dzisiejsi goście - przeczytaj ten temat. |
no... musze przyznac... niezle... ci wszyscy ludzie niezle sie na to wszystko napracowali... widac ze prawdziwi fani tibii... oby tak dalej Polacy rozslawiali nasz narod w oczach innych narodow... gz...
edit@ taki maly off topp w obronie Droma... (choc on pewnie nie potrzebuje pomocy) Cytuj:
|
Cytuj:
bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+ moze ejst 150 ek z tym sie zgodze wiec popraw;] a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;] no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy |
...
to tak Bedurion jest 1 ELITE KNIGHTEM na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P
|
Szczególne gratulacje neeroxowi ;-) Dawaj do 200 !
|
A moze Rookguardian de'Bove (Karolina) chyba nie wiedziala, ze sie wychodzi na 8 lvl z rooka :p Gz dla wszystkich
|
Noooo... sie gra, sie ma :D Gratulacje dla Was panowie, oby tak dalej ;]
|
Fajnie fajnie...Nic tylko pogratulowac ;) i życzyć dalszych sukcesów.:)
Pozdr0 |
gZ f0R h!m
fajnie ze mamy polakow na takich levelach :]
|
Gratz wszystkim!;]
|
Szkoda ze mojego Ssa tam nie ma jak Awansowalem z 108lvlu na 106 huehasuhe xD
Gratz Ner i inni Gracze :) |
70 lvl na rooku amagad:P, niedlugo sunrise dogoni :P
|
Gratulacje dla tych panów i pani..
Nie wiem jak oni to robią, ale muszą naprawde dużo czasu poświęcić na grę,
mam nadzieję, że kiedyś też będe taki jak oni.... :] |
Bedurion 1 na Arcanii ? lol a znacie takiego pana z którym był wywiad w tibijskiej gazetce...jak mu tam było...VORITH ?
|
Tak słyszałem coś o nim, ale nie jestem pewien czy to był ten server
|
Cytuj:
Panom tez naturalnie gratuluje:) |
Pierwszy, czy drugi, nie ma znaczenia, tak czy siak, zrobił on ten 150 level i na niego jak najbardziej zaslużył..takie jest moje zdanie :)
|
Atka ja nigdy nie miałem nic przeciwko kobietom w Tibii i w rzeczywistości...
Dziewczyny też potrafią dobrze grać, przykładem jest chociażby Bubble, która dawno straciła prowadzenie.. Wyprzedzili ją oczywiście panowie :p |
Cytuj:
|
No rzeczywiście, zwracam honor
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |