![]() |
Dwa pytania dotyczące depo.
Jak w temacie:
1. Mam zamiar stać się mieszkańcem innego miasta. Rzeczy z depo w moim wcześniejszym mieście zostaną automatycznie przetransportowane do nowego czy może sam muszę je przesłać? Jak to wygląda? 2. Mieszkam w Carlin, ostatnio przeszedłem się do Ab'Dendriel i z ciekawości zostawiłem w tamtejszym depo jedną rybkę. Po kilku dniach (w realu) wróciłem a rybka nadal tam leży. Zawsze myślałem, że jako mieszkaniec jednego miasta mogę tylko w tym jednym depo zostawiać mój stuff?? Z góry dzięki za pomoc! |
odpowiedź
w depo co włożysz to zostaje jak idziesz do innego depo to musisz rzeczy swoje wyslac sobie do 2 miasta w kazdym depo mozesz cos zostawic i będzie chyba ze jest tego około 1000+ czy jakoś tak to jak ktoś chce parcla do ciebie wysłać to jak coś wyrzuciz to wtedy dojdzie jakośtak niewiem bo nigdy nie moiałem 1000+ itemow w dp sry za błędy śpieszę sie:D
|
OMFG
Ty naprawde masz 25lvl? |
@up
damian a pamietasz tego goscia 44 lvl co nie widzial gdzie jest Thais ? ;p |
omg, taak...zaraz 26Lv :p Po prostu nigdy mnie to nie interesowało bo nie było potrzeby się wyprowadzać z Carlin ;) I od razu to napiszę: na szczęście WIEM GDZIE JEST THAIS ;) ;) ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |