![]() |
Tibia Serpent Spawns...
http://rapidshare.de/files/9163677/k...pent_spawn.rec
i nic wiecej;] filmik dostalem od Revul Gaga Wzkonanz prez kotra opowiedzial mi troche questu lecz nie moge wam opowiedziec bo to QS .Nic z questem tu nie ma zwiazengo tylko exp na serpentach:) |
Ale te Serpent Spawny walą kombo. Naprawde gratz dla nich, że odważyli się łazić w takich okolicach :p Kiedy mają zamiar znowu tam iść i już solidnie wykonać tego questa? Jak zrobią to daj mi na PW linka ;)
Świetny film, dawno żaden filmeq mnie tak nie zainteresował! Polecam! |
heh... mocne sa i tyle filmik jest na tibia.de...
|
Nice
Bardzo ładny filmik, mi się podobał, szkoda tego deada ;/ Loot był...Ekhem.. sami sobie looknijcie :)
POLECAM!!! |
Cytuj:
@top Na początku myslalem ze chodzi o spawn serpent swordów:P gdzie sie masowo respią.. a tu te potwory..myslalem ze są slabe a one walą mele w jakiegos pana X a tym dziwnym czarem wali w grupke shooterów...dziwne:) Ale Qest jest z pewnoscią niezwykle trudny, a i nagrody są pewnie warte poswiecenia:P |
No no filmik fajowy :) Szkoda ze nie zrobili tego questa :) ale licze na to, ze kiedys go zrobia :)
|
Cytuj:
|
Quest Spoling...
To nie jest Serpent spawn hunt tylko nieudana proba wykonania czesci questa(npc Hairycles). |
Film jest zaje*** niezłe comba wali to cos. tylko looty slabe :P
World: Galana Profesion: Sorcerer Level: 35 M Level: 46 Best Solo: Dragon Lord |
Rehost plx....
|
Srry za double posta...
No plxxx regostnij ktos na tibicam.com lub cos innego bo ciekawi mnie to a nie moge sciagnac z tego shitowskiego rapida...
|
ile na tego rehosta mamy czekac ?? -.-
|
Bym wam rehostnął ale na tibicam sie nie da bo plik jest za duży.
Dajcie mi linki do innych uploadów to wam rehostne :P |
Masakra te potworki sa bardzo silne! A zeby tego questa wykonac to minimum potrzeba 6 ludzi z tego co wiem ale to wtedy jest strasznie ciezki i duzo run zchodzi.
|
...
Fajny filmik troche tych serpów wywalili ale nie udało im sie wykonac questa no i to faktycznioe qs bo jest droga przez miasto małp pokazana
Cytuj:
|
Ten royal helmet to z hydry im wypadł ^^. A co do questu czy to aby nie jest "ratowanie małp" cześć explorers society?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |