![]() |
Co z tą stronA?
Po godzinie 14 nie da sięwejść na forum ani na strone,strasznie sie muli strona...
Czym to jest spowodowane? pzd |
Spowodowane jest to przeciążeniem serwera na którym stoi te forum,lub poprostu coś sypie się i Drom to naprawia.Nic niemozna poradzic na to że duzo ludzi zagląda na forum i na strone.Admini robią co mogą,tzreba by cierpliwy i wierzyc w nich.
@Angel ja się wbiłęm na forum 1 raz od tygodnia wiem to jest wkurzające no ale co zrobi. |
@Up Tylko w tym sęk że NIKT nie może wejść na forum ani strone bo server pada.
|
Cytuj:
Najlepszym wyjściem była by wymiana serva na sprawniejszy ale jak się domyślam, sponsora brak :P |
Czekamy az skarbonki administratorow beda wystarczajaco napelnione ze wystarczy na nowy sprzęcior ;D
|
hmmm a moze by tak ograniczniki na forum...tylko dla zerejestrowanych(glupi pomysl) No ale jak jest 600 gosci i 50 zarejestrowanych to cos jest nie teges.nie chodzi tu nawet o sama strone ale o forum.nie bluzgajcie mnie please
taki se pomyslik mialem |
Cytuj:
|
Zaś wprowadzenie ograniczenia maksymalnej ilości osób na forum też odpada :P Głównie chyba, z punktu technicznego ;p
|
Cytuj:
|
Na co czekacie?Biegac po komoreczki i wysylac sms'y^^.
|
Cytuj:
|
|
Tak, szkoda tylko ze z tych smsow 10% idzie na strone a reszta to podatki itp -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |