Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Shaman King - Game O.O (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58552)

NCrash 17-12-2005 09:35

Shaman King - Game O.O

Nie oglądajcie tego, wykasujcie wszystko co pisałem o Shaman Gównie. Byłem głupi.

88

Elevo 17-12-2005 09:48

Ahhhh ten Shaman King o JEZU! Ja go ubustwiam. Buheheheh se ściągnełem Shaman King- Master of Spirits 2 na VBA i sie gra ;p (oczywiście przejśc nie moge ale kit ;p)

Radlic 30-12-2005 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NCrash
Otoz zamiescil bym to wczesniej ale forum bylo zepsute :D

Heh :D Zobaczcie co znalazlem w necie :) Wiesc dla wszystkich fanow tego serialu (to jedyne anime ktore mi sie podoba ;) choc mysle ze juz za stary jestem ). Gra na poczatek wyjdzie na PS2, a pozniej na X-Box'a, PC'ta itp...

Daje pare ss'ow z gry :D

.........

Nie wiem jak wy, ale ja choc ta gra wyjdzie za rok czy dwa to i tak juz szykuje portfel ;)

Tytuł : Shaman King: Power of Spirit
Czy można zassać z Emule? : tak :p
Czy można grać Hao (Zeke) ? : Tak :p
Ta gra jest już od dość dawna. Poniższe dane pochodzą ze strony ' http://www.shamanking.xt.pl' (no keylogger; jest tam też polski opening)

Cytuj:

producent: Konami
wydawca: Konami
dystrybutor PL: CD Projekt
kategoria: gry akcji / taktyczna
Data Premiery:
Europa (PAL): 28 października 2004
Polska: styczeń 2006
USA (NTSC): 09 listopada 2004
tryb gry: single player
wymagania wiekowe: brak ograniczeń
nośnik: 1 DVD
cena: 259,90 PLN
@edit
Musze Cie zaskoczyć, ta gra będzie jedynie na ps2, ( chyba, że kilka prof. stron o tematyce gier kłamie ;]) ale najnowsze osiągnięcia w dziedzinie gier (LOL) pozwoliły na odtwarzanie romów (m.in.: ps2,ps,gba etc). Gra zajmuje 1,4-2gb (1 dvd) to ściągnać z emule/torrenta a emulator z www.emumaniak.tk , www.emuinfo.tk (obie płatne, ale przy daniu kilku screenów [ google sie kłania ;p ] bodajże przy 100 pkt reputacji, które się b. szybko zdobywa [ na emumaniak ] wszystko jest za free - emu,romy:gba,psx,more...)
Cya; p

Karrith 30-12-2005 21:13

kichakichakicha

go-fan 31-12-2005 11:01

Nie ma zadnego DZIALAJACEGO emulatora psx2. Wbijcie to sobie wreszcie do głowy...

Radlic 31-12-2005 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez go-fan
Nie ma zadnego DZIALAJACEGO emulatora psx2. Wbijcie to sobie wreszcie do głowy...

Żeby uruchomić emulator ps2 ( tzn. płynnie chodził ) potrzeba ok 2 ghz, 512 ram, i b. dobrą grafike. A ps2 emulatory działają - od dawna omg.

Str4t0s 31-12-2005 19:01

Tak samo jak ncrashowi shaman king mi sie najbardziej podoba z anime.Gra pewnie bedzie slaba:( mam takie przeczucie.Chociaz moze bedzie fajna?Nie wiem :X.Tylko czekac...

go-fan 31-12-2005 19:38

Eeeeehh.... czy ja napisalem niewyraznie ? nie ma żadnego, nie ma i niebędzie w najbliższych latach* , DZIALAJACEGO emulatora na psx2, moze i sa jakies , ale emuluja jakies 25% gier na psxa... uruchom mi Tekken Tag Tournament, Tekken4, Pro Evulution Soccer 5, Metal Gear Solid ten najnowszy (nie pamietam nazwy), i bym mogl tak wymieniac i wymieniac...dlatego mowie , nie ma dzialajacego emulatora na psx2, NIE MA !

*nie ma i niebędzie w najbliższych latach - chyba ze sie wezma do systematycznej roboty...

Cytuj:

A ps2 emulatory działają - od dawna omg.
Tak? Tak sądzisz, więc proszę o newsa z jakiegoś wiarygodnego serwisu...

Radlic 01-01-2006 09:42

Wiesz? Działa bo działa, nie mówiłem, że działają na nim wszystkie gry (ponad połowa niedziała, wiem) Vgb jak i epsxe też nie emulują wszystkich gier.. ale działają ;>
Dobra nvm, dla jednego emu ps2 bedzie dobry, a inny go wybluzga ;p
Cóż takie życie.

go-fan 03-01-2006 08:00

No to jak sam mowisz ze polowa gier nie dziala to cyz mozna ten emulator nazwac DZIALAJACYM ? ;)

Matek 03-01-2006 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez go-fan
No to jak sam mowisz ze polowa gier nie dziala to cyz mozna ten emulator nazwac DZIALAJACYM ? ;)

Zauwaz, ze druga polowa gier na nim dziala. Wiec jakim prawem nazywasz go nie dzialajacym?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49.