![]() |
Propozycja
Moze mozna by bylo wprowadzic taki system przy ustalaniu profilu jak na mytibia.com ze aby miec w profilu dane i imie swojej postaci musisz w jej opisie na tibia.com ustawic podany kod, bo juz kilka razy spotkalem sie z podawaniem danych nie swojej postaci...
|
no i co z tego....komu to robi roznice jak ktos se chce wpisac ze jest Gm ciacho czaczerow albo bubble to ma prawo.nie ma tu ograniczen
|
glupia propozycja...-.- wyjdz...
|
Jak czytam posty uzytkownika nie patrze jaki ma lvl, a jaka wiedze i w jaki sposob sie wypowiada, dla mnie nie ma roznicy czy ktos ma 10 czy 100 lvl, wiec niech sie podaje za kogos innego jesli mu to taka satysfakcje sprawia
|
A zapominacie o tym, że komuś innemu może się nie podobać to, że ktoś się pod niego podszywa?
Według mnie propozycja wcale nie jest taka głupia... |
Na MyTibia to jest zrozumiałe, to jest wielkie targowisko wiec osoby muszą być potwierdzone, ale na tibia.pl nie widze sensu bo po co? Te opisy są tutaj jako dodatek. A w ogóle jak ktoś chce ukryć swój nick (na przykład ja ukryty mam za inicjałami) to co ma poczac? Przecież nie istnieje posiać EIE więc system nie zaakceptował by moich danych...
|
Moze i macie racje, ale chyba nikt nie chcialby aby ktos podawal sie za niego na tym forum... A gdyby ktos nie chcial podawac swojego nicku to po prostu by nie mial profilu z danymi postaci.
|
@up
Wtedy wyślij do tej osoby PW. Jeśli się nie zgodzi, napisz do któregoś z moderatorów, my już znajdziemy takie argumenty, żeby się zgodził. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |