![]() |
30 lvl zabija 66 lvl pall na swiecie non-pvp
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3505
Lookajcie i komentujecie glupote Lorda Paladinka |
Hahahaha, omg jaki nóób
00:41 You see Lord Paladinek (Level 66). He is a royal paladin. He is Holy Archer of the Crystal Kingdom (Ryan Dunn). ^^ Gratz Fajny film ;) |
Nie wiem czemu on sie nie leczyl jak mial yellow hp...teraz ma 64 lvl xP
Edit:@upten twoj vmp furora going down jest najlepszy ale 1,2,3 czesc pk na furorze tez byly nice |
Ogladalem ten film zanim go tu dales, niezly kolo fajnie go w jajo zrobil, nie nazywaj tego ze go zabija bo to blad, predzej cos w stylu "66 rp pada przez wlasna glupote" :P, filmik warty obejrzenia :)
|
Ale gdyby ten pallek mu nie przeszkadzal to by raczej nie padl "Lurrer"
|
:d
:D nalezalo sie mu znalem go kiedys (lol) padl jak pies ;] i doooobrze....wszyscy sie ciesza..na harmoni ^^ :cup: :cup: :cup: 8o
|
Ahahhaha
Podobało mi sie :)))) extra, super rlz =]]] polecam !!!!!
|
Tez to widzialem juz wczesniej ^.- 1 nuba mniej na harmoni=mniej zajetych expowisk. Wylem na tym filmie jak cholera niedosc ze koles mial 66 lvl i mial uhy to jescze padl a ten 30 palek spokojnie uciekl z lootem GZ poprostu :evul:
|
Jak widzicie, level nie świadczy o niczym.
Btw. Ten koleś jest w gildii Cichego Maca -.- |
Beczka
hrhr straszny noob z kolesia :baby: <---cos w tym stylu....:D Filmik GODNY Gz :)
|
filmik smieszny ale wcale nie powiedzialbym ze koles jest takim noobem, może poprostu mial lekkie lagi + został zaskoczony, załoze sie ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie w tym temacie napewno w podobnej sytuacji by sobie nie poradzila.
|
@UP
Bez bezpodstawnych oskarżeń proszę. |
Bardzo fajny :D ale nuupek z kolesia :/ lubie takie filmy 8o heheh
pozdro :cup: :cup: _______________________ 12:04 Malwey:hunta chesz? |
W sumie loot dupny, ale i tak szkoda mi tego palla :) , widac ze byl zaskoczony przez dsa on juz walnal utana vid i praktycznie w tym samym momencie hita za 139 ...on juz nie bral dsow pod uwage bo juz widzial utane vid na sobie :) potem szybki hit od necro i dead...no filmik fajny warto obejrzec ale jakby nie bylo szkoda mi tego Rp xD
|
@Up
Mi tez go szkoda. A dlaczego? Spokojnie sobie expil, a tutaj go ktos zabil.. co prawda posrednio, ale zabil.. na swiecie non-pvp. =) Przykro. A co do tego "PeKera".. chlopak potrafi lurowac. :) |
Powiem tyle NOOB
|
Ta osoba która zgineła, faktycznie jest z mojej gildi. Nie bardzo wiem czym sie objawia to jego noobowstwo, bo raczej noobem jest osoba, która wchodzi na spawn, i na dodatek luruje, aby zabić - bez powodu.
Jestem po rozmowach z GM, i ten gostek któremu tak niektórzy gratulują lurowania, już ma powoli załatwianego bana, za lurowanie. :evul: |
...
Masakra...nienawidze takiego czegoś...szkoda mi tego ziomka =/
|
UHauhUAuhauhhuuh !!!
Ale dałeś mu popalić !!! hahaha ! 64 rp i taki nab 8o Ale ty też nieźle tam farciłeś bo tam bez 15 mlvl i niewidki to raczej trudno huncić. Ale fakt faktem filmik jest zaj***** i polecam aby forumowicze go ściągali. Mam nadzieje że to nie ostatni twój filmik z tej serii. Z niecierpliwościa czekam na następne ! :evul:
|
Ehh...
Nie wiem czego tu gratulować... jedynie pomysłu.. bo bardzo mi się podobał...ale współczuje temu RP, ponieważ wyobraźcie sobie, że wy tyle straciliście... lvl....skille....itemki....mlvl. Sądze, że wam by nie było do śmiechu, gdybyście sami zobaczyli taki napis "you are dead" na swoim monitorze..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |