![]() |
Wojna
Od niedawna zaczolem grac na thori i zobaczylem jak jedna gildia rozwala wszystkie inne i juz jak dobze mówie 3 gildia próbuje z nia wygrac nie wiem czy napewno dobze mówie jak cos niech mabi mnie poprawi
Phenominom 36 - 6 Lah Krishna Hooligans Phenominom - The Truth Phenominom v's Krishna + Allies 11 - 2 ale i tak bardzo spokojny swiat zapraszam wszystkich bardzo malo Pa prawie wcale i bardzo malo pk Jak kto moze niech tez mi wytumacyz wszytko o co i dlaczego ta wojna :P |
Wzycieki rzadza i beda rzadzic bo DAWNA krishna i to co jest teraz Last Heros to 99% noobki ktore uciekaja od guildi do guidli zeby tylko w du*e nie dostac ...
Tak samo Bex-y tez juz sa ze wzyciekami no coz ... jak nie mozesz kogos pokonac to sie do niego przylacz hAiL wZycIekZzz |
Cytuj:
np. Xik-og lider LAH |
HeH, widze że to będzie first dłuższa wojna h-lvlków, bo np, CS tylko słabszych lali a jak pszegrywali to ... :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko widzisz Wzycieki na poczatku sie nei udzielaly nei bylo by tych calych wojn gdyby nie bexy i czesc polakow -.^ Cala wasza guildia watpie zeby byla do rooka ale osobicie Newfomane i Jariaza bym do 6 lvl jechal :D |
@Leweracja
mozesz próbowac zrokowc kogos z nas :S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |