![]() |
I Co Teraz
Tibia sie kupiłem sobie masło i chcę je wyssać
Co mam zrobić jak będę je ssać? |
Co zrobic? Ehh... Zalezy jaka profesje wybrales. Ale na poczatku radze ci kupic czar "utevo lux" aby trenowac mlvl, i kupic jakies eq. Jesli jestes knightem lub palkiem to trenowac, duzo trenowac :D
|
To zalezy od profesji ale na poczatek kup raczej zaklecie exevo pan (tworzy jedzenie) a jesli nie mozesz tego to kup utevo lux (swiatlo) i trenuj m lvl.
Jesli jestes knajtem to trenuj, trenuj, trenuj. Najlepiej chodz na trole z scimitarem albo katana na zielonej tarczy i bij je tak do 10 lvlu. Palkiem to samo tylko ze ze spirami. A sorcem/druidem to idz na trole uzbieraj na hmmy, rob je sprzedawaj, kup pozniej uh/sd, rob, sprzedawaj i tak dalej az kupisz lepszy sprzet i inne zaklecia. |
A jak wrócic na Wyspe Nowych ??
|
Nieda się... Ale jeśli tak bardzo chcesz to : załóż nową postać , albo poproś kogoś żeby cie pozabijał do 4 lv (wtedy lądujesz na rooku na 1 i jest jakby nowa postać)
|
Cytuj:
... Najlepiej poszukaj jakichś słabych potworków, trenuj/exp itp...zależy od profesji... |
Na początek kupić poniższy sprzęt (w nawiasach orientacyjna cena, może być inna):
Scale armor (100gp) Dwarven shield (100gp) Soldier helmet (40gp) Brass legs (?gp) Scimitar/Morning star (?gp) Z takim sprzętem trenuj na Trolach, najlepiej w Ab, a później na ok. 10lvl za skillami 30/30 na Roty. A później nie wiem :) . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04. |