![]() |
Beholder Helmet on Aurea
Witam!
Wczoraj z rana znalazlem taki oto helmet :) 11:01 You see a beholder helmet (Arm:7).It weighs 46.00 oz. Chcialbym wiedziec, czy jestem pierwszy i czy juz ktos taki posiada. Na tibianews jest w dziale helmets jego zdjecie tylko dane maja z palca wyssane xD Helm ten znajduje sie u mnie w domku w Thais na serwerze Aurea - Harbour Place 1 (Shop). Pozdrawiam wszytkich znajomych :] http://img.photobucket.com/albums/v4...a/Tibia/BH.jpg Ps. Czy mozecie sprawdzic czy to jest albo wczoraj jeszcze byl jedyny taki helm bo nie wiem jak bardzo sie cieszyc xD |
A możesz powiedzieć z kogo ci wypadł albo skąd masz?? on chyba z EBH leci?
|
No, ładnie! Ciekawe jakie nowe itemy Cipsoft wrzucił po updacie. Ten hełm to jakiś rar może być.
|
Hełm ten normalnie z Elder Beholdera wypada. Żaden rare... Chyba, że miałem wyjątkowe szczęście po zabiciu ok 3 EB, ale wątpię. Po prostu nowy item, wątpię, żeby był cenny - po prostu fajnie mieć na ozdobę do domku.
|
Motyla noga! Bardzo ładny Hełm!
Podoba mi się do tego stopnia, że aż o ja cie kurka wodna! 8o |
:)
No Gz :) :cup:
Widzialem tego helmeta na selenie :) |
Gz ale juz pare osob takie cudo ma
PS wypada z Elder beholdera i z evil eye |
Bardzo ładny, i arma ma 7, jak cown, ale trochę cięższy
|
Omajgad... nie ma sie czym podniecac... wiele osob ma tu juz... to jest jak z crocodile boots.. na poczatku kazdy zaaferowany a po paru tygodniach kazdy juz to mial... leci napewno z Eb (elder beholder)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |