![]() |
pomóżcie modki!!
zamowilem wasz wspanialy kubeczek Tibi.pl i niewiem ile mam czekac a zamoiwlem go w piatek chyba* postaracie sie zeby kubek dotarl w poniedzialem prosze! to ma byc prezent dla kolegi tesz gra w tibie :)
|
Ponieważ sporo sprzedaje przez internet to ci wytłumacze jak to działa
Jeżeli nadasz paczke do godziny 16 priorytetem to paczka jest na następny dzień. Problem jest właśnie jeśli wysyłasz w piątek bo nie zawsze w sobote dochodzą ale jeśli paczka była wysłana w piątek i priorytetem to powinna na jutro być. Możliwe że wyslali w sobote albo że wyślą w poniedziałek. PS. W niedziele poczta nie kursuje:) Aha i paczki dochodzą przeważnie koło 13-16 więc nie piszj utro o godzinie 08.00 że paczki nie ma;) Pozdro Avy |
Eh...jakbys sie dowiedzial o tym w piątek, że masz kumpla tego na mikołajki? to bym nie mial do ciebie zadnego zarzutu... ale jakoż ci sie przypomnialo w piatek..w ostatnim momencie...to nie płacz ze na poniedzialek 7:00 rano ma byc paczka;]
Zamówiłbyś odrazu po wyborze osoby i nie mial bys problemu..a tak to miej nadzieję że jutro bedzie...bo ja takiej nie mam xP |
wpływ na czas w jakim kubek dociera do nabywcy leży poza zasięgiem tibia.pl team. Zależy to tylko od kuriera, wirmy sprzedajacej kubki oraz od szczęścia ( :) )
Ale moge ci powiedzieć, że w poniedziałek raczej nie będziesz go miał bo za późno zamówienie złożyłeś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30. |