![]() |
Jak wzbogacic sie o 1000K na jednym demonie
Oto filmik jak 2 low lvle (66 ek i 51 ms) ubijaja demona, loot niesamowity :)
Klik me plx Nalezy nacisnac na "Mirror 1" |
najs ale moglo by byc z widoku blokera ;p
|
LOL !!!!!!! niektorzy huntuja demony kilka dni.tygodni i wypada im demon shield etc a tutaj taki zonk 8o
|
Nie mam zamiaru sciągnać ale sądze ze z jednej sztuki wypadł.. a zreszta niech inni obejrza
Gz dla nich(!?) jego |
Eh ludzie zastanowcie sie, moze to jest prawda ale ja w to jakos nie wierze. Gdyby to bylo z widoku blokera to juz cos ale tak bardzo latwo jest podlozyc:P a
po za tym nawet na tibia.de pojawily sie komentarze ze to podklad:S Jak dla mnie 100% Fake ^^ |
Jak dla mnie to ten typ zamiast stanac 1sqm od demona i go otworzyc to jeszcze pyta o loot.... tamten w tym czasie wrzucil to do demona... daje 100k ze tak bylo ;]
|
Sciema Na Kolkach ;]
otoz moi mili gram na Honerze i zapewniam was ze ten film to jeden wielki k**** fake
fake to inaczej sciemka otoz ten Karimmar Chael ostatnio ukradl wlasnym "friendom" mpa,mms,crown legi,bohy itp polecam zapytanie sie o to goscia z Honery o nicku Brodno'Honera i poszukanie na Forum tibi.com topicu o zlodziejstwie tego blokera zaraz ktos napisze no ale przeciez moglo wypasc.No sorry ale ten koles(o outficie babki) to wielki kretacz malo kto mu ufa. SCIEMA ZAPEWNIAM WAS |
Kumpel z rl tego blokera zapewnia na tibia.de, że mpa było podstawione (a mms wypadł na prawdę).
|
znam tego srorca gadałem z nim i mowil ze knight podłorzył mpa :)
|
lol? smieszni ci ludzie:P
|
Lol?!
Hahaha ! Filmik zajefajny, loot dopisał a potem ten sorc daje noge xD Tylko qrde zazdrościć takich lootów i to w jednym potworze
|
hrhr
W sumie na pierwszy rzut oka widać że to jest reżyserowane, poprostu chciali zrobić film jak wylutowali mms i mpa:P Trudno sie na to nabrac;d
|
Cytuj:
mms to mogl im wypasc ale jeszcze mpa w jedneym demonie!! sam kiedys widzialem filmik jak z demona wypadl demon shield i golden legi a z orsabaala thunder hammer i green gem tez 2 fucking rary ^^ |
Omg.. to nie jakis fake, tylko knight powymieniał itemki. 12s żeby napisać OMFG to troche dużo jak po sprawdzeniu loota. Poprostu chcieli zaimponować, ale z leksza im nie wyszło.
Btw, dozwolone jest zamieszczanie czyis filmików bez spytania sie ? |
uwarzam ze to fake :/ gosciu : loot? chce podejsc odszedl poczekal az ziom wlozyl i mi gratulujcie -.-
|
TEz sie tak zastanawialem, bylem ciekawy co ludzie powiedza ;D
|
Cytuj:
|
fake...
Z początku myślałem że te rary naprawdę im wypadły ale po chwilowym namyśle i po przeczytaniu tych komętarzy od razu wiadaomo że bloker wrzucił mpa albo bag z mms chociaż wszystko jest możliwe :)
|
15:26 Karimmar Chael: 2 FUYCKING RARES
Od teraz nie wierze w zaden filmik ktory nie jest krecony przez blockera. Nie przecze ze nikomu nigdy nie wyleci taki loot ale gosciu stał,czekał aż podłoży,napisze OMFG i myślą ze są dobrzy. I to z pierwszego zabitego demona wyleciało i zaraz po jego zabiciu filmik sie skonczył. ROX. A mi wczoraj z rata wypadły 4 sery tylko ze filmik kręcił mój kolega i pewnie mi nie uwierzycie:/. Po co takie filmy wogle na forum?? :P:P |
Czlowieku nobla bym ci dal, jakiego trzeba miec farta zeby cos takiego wylootowac! OMG, ja kiedys skakalem z radosci jak mi dsm i rh wylecialo z jednego dl-a a to to poezja...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |