![]() |
Na co moge isc na 12 lvlu
Na jakiego potwora moge isc, przy skillach 34/30 i 12 lvl'u ?(
Aha... Mam Scimitara, soldier helmeta, dwarven shielda, scale armour i brass legsy |
napewno mino, trole, bugi, roty i dwarfy
|
a jak myslicie, mam dobre skille jak na ten lvl ?
|
Jesli to sorc, to zaje..iste. :) Czym grasz?
|
ja na 10 lvlu chodze na mino, trolle orci orc awrriory orc spearmany, dawrfy, lwy, skorpiony, waspy, wilki :P spidery :P węże :P i czasami na rabbity :P
|
ej ale jaka profesja bo jak jestes pakiem to ja mialem znaczy nie miaem bo mam 12lvl 49 dista :]
|
Idź na huntery na wschód od Carlin 8)
Powinieneś podprowadzić jednego pod wejście, wchodzic, siepać, schodzić :D . Mogą się przydać hmmy |
Podobijaj na rotach do lvlu okolo 17 a potem siedz na soldierach nawet do okolo 30 lvlu ;). Tylko na soldiery to uwazaj bo są nawet silne
|
Knight THE BEST :D
|
mam postac knighta na 12lvlku ( chyba :P ) i nie mialem co robic to poszedlem se ubic kilka hunterow na wiezy w zamku kolo ab :D i sie udalo :D zabilem 3 huntery i 4 mino arczery :P a skile mam 45/42 chyba :P
|
To samo... Pakuj chlopie w skille bo z takimi nawet niewarto sie pokazywac, a potem dopiero ladnie i szybko bedzie ci lecial exp
---------------------------- Fingerout - 41lv Master Sorc (Danubia) |
dobra, troche poprawilem 36/33 8)
|
Ja mam palla na 8 lev. i biegam sobie na trolle pod Ab.
Po dwoch wyprawach skille mi niezle podskoczyly. Ze 150 Gp zarobilem i 19 spearow. Najfajniejsza zabawa jest jak sie 5 spotka na raz ;). |
idz na to co uwazasz za sluszne
|
Zależy to wiele od profescji ale sadze ze jestes knightem :D Wiec idz na trolle bugi na orci mino i uwazaj na wieksze monstery :P
IGLASTY KNIGHT AMERA 18 LvL. SKILLS 54/48 :P |
Pa na to
ja mam palladyna na 10 lvl8o i chodze na slimy i huntery drafty itp.
|
To Bylo Napisane 5 Lat Temu I Nikogo To Nie Obchodzi Ze Ty Chodzisz Na Drafty !!!!!!!!!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |