Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thaldus robi pożądek z Pandorią (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58703)

Lol wam 19-12-2005 10:11

Thaldus robi pożądek z Pandorią

Thaldus (140 lvl Master Sorc) zrobił zaczyna robić pożądek z PA na Pandorii na pierwszy ogień poszedł Master Zathroth potem Sir Doll. Mam nadzieje że to tylko początek w zabijaniu PA. :p ;)

LORD DIABLO 19-12-2005 10:21

Jest !!!

Gram na PANDRI i bardzo się cieszę bo nienawidze "sir doll-a"

PS.thx za informacje bo ja otym nic nie wiedziałem.

Walekifa 19-12-2005 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LORD DIABLO
Gram na PANDRI i bardzo się cieszę bo nienawidze "sir doll-a"

PS.thx za informacje bo ja otym nic nie wiedziałem.

A kto cie ruszy z takim lvl'em??

Zagrożeni są polacy 60lvl + ,ty masz "lajcik"

Walekifa 19-12-2005 11:11

@ Koczko

Rotfl. :D:D:D
Idź pobiegać na podwórko....

LORD DIABLO 19-12-2005 16:59

Co do mojego lvl

Mnie nie ale Moją gildie tak, wogule to nietylko 60 bo mam kolege z gildi palek(26lvl) i on co jakis czas musi dawać mu pare UH-ów albo coś w tym rodzaju w roli "haraczu" or ded.

Walekifa 19-12-2005 22:07

Btw. Nie sam thaldus. :] Thor pee też pomagał zabić lalę,i Bóg wie kto jeszce,bo w dwóch raczej trapa nie zasadzili.istnieje film "rec" z tej akcji? :P

Ariama 20-12-2005 06:53

ehh

Widze ze naprawde duzo wiecie......rozmawialam z Thaldusem na msn i mowil ze lalka zaczal sie zabardzo rzadzic myslal ze nabil 100lvl+ to moze robic co chce to mu pokazali co moze a mzoe tyle ile kazdy inny Gracz ....

HAIL MY GUILD ANGELS OF REVENGE

Anetka <hugs>

Pandorian technomancer 20-12-2005 07:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Btw. Nie sam thaldus. :] Thor pee też pomagał zabić lalę,i Bóg wie kto jeszce,bo w dwóch raczej trapa nie zasadzili.istnieje film "rec" z tej akcji? :P

waldus co ty wiesz o zabijaniu :P.
Dwoch sorcow przy dobrym zgraniu moze zabic kazdego.
gran utani hur, stone skin amulety, i combo z SD + UE.
btw. doll zginol za to ze zabil Hosh ~
a master zatroh ginie dlatego ze po pierwsze nie uznal paymentu za zabicie ekipy z orc fortec, a po drugie wypowiedzial wojne gildi Police. i jak narazie jest 3:0 dla Pandorianskich policjantow.

Walekifa 20-12-2005 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandorian technomancer
waldus co ty wiesz o zabijaniu :P.
Dwoch sorcow przy dobrym zgraniu moze zabic kazdego.
gran utani hur, stone skin amulety, i combo z SD + UE.
btw. doll zginol za to ze zabil Hosh ~
a master zatroh ginie dlatego ze po pierwsze nie uznal paymentu za zabicie ekipy z orc fortec, a po drugie wypowiedzial wojne gildi Police. i jak narazie jest 3:0 dla Pandorianskich policjantow.

A ja przepraszam,ale Sir Doll to troche hp jednak już ma :] Takie combo raczej by przeżył,chodziarz zależy też gdzie go trapneli. Niemam za dużo informacji na ten temat. :p

LORD DIABLO 20-12-2005 21:50

Jezeli złapali...

Jeżeli złapali by go na otwartym polu to moim zdaniem przeżył by i zaczeła by się okrutna walka ale oczywiscie nikt by nie dedną bo w końcu hight lvl :) ...
ale jeżeli w jakiejś jakskini i na dodatek nie spodziewanie to moim zdaniem LALA niemiała szans na wybronienie się :) (i dobrze !!!)

Wald_Kerius 21-12-2005 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lol wam
Thaldus (140 lvl Master Sorc) zrobił zaczyna robić pożądek z PA na Pandorii na pierwszy ogień poszedł Master Zathroth potem Sir Doll. Mam nadzieje że to tylko początek w zabijaniu PA. :p ;)

Z Sir Dollem to juz wczesniej Thaldus robil pozadek. jest gdzies film jak go scigaja na dragach. A Master Zathroth ten to dopiero ma powody do niezadowolenia:D Codziennie dostawac regularne dedy :D hehehe Widocznie im sie nalezy.

Dark Brozyn 21-12-2005 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LORD DIABLO
Jeżeli złapali by go na otwartym polu to moim zdaniem przeżył by i zaczeła by się okrutna walka ale oczywiscie nikt by nie dedną bo w końcu hight lvl :) ...
ale jeżeli w jakiejś jakskini i na dodatek nie spodziewanie to moim zdaniem LALA niemiała szans na wybronienie się :) (i dobrze !!!)

doll zabił hosh z azarem i chłopak hosh - rhaldus wkurzyl się bardzo i kazał thaldusowi go zabić, no i zaczeli go lać w ab i on zaczął uciekać to już go lało pare osób -fenza, thor pee, pendragon~, tie~, gonz~ i on uciekał pod deserta koło veno i strapowany został dokładnie gdzie jest quest na 2 small amethyste, myślał że nikt nie bedzie miał klucza ale fenza miał no i go strapowali tam i ubili..

Zenek Milioner 22-12-2005 08:48

ehh...a ja w tym momencie błądziłem z hosh po desercie.....;/

Neho 22-12-2005 08:58

Thaldus

Ehm ja bym sie an waszym miejscu nie cieszyl az tak bardzo, gralem na pandorii kiedy thaldus mial 23lvl...on sciga Pa hmm ;). On sam jest PA, porobicie llve to i z wami zrobi porzadek.

Dark Brozyn 22-12-2005 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neho
Ehm ja bym sie an waszym miejscu nie cieszyl az tak bardzo, gralem na pandorii kiedy thaldus mial 23lvl...on sciga Pa hmm ;). On sam jest PA, porobicie llve to i z wami zrobi porzadek.

czemu się za mnie jeszcze nie wziął ? :confused:

Manrox 22-12-2005 23:10

Nigdy nie lubiłem Sir Dolla. Pamiętacie gildię Klamitsu (niegdyś należała do Ersoya). Gildia tej pały, Sir Dolla, zaczęła nas napastować. Nie słyszeliście o wybuchu wojny między ich gildią (nie pamiętam nazwy), a Klamitsu? Napie... naparzanka była niesamowita!!! Cieszę się iż Thaldus zaczął robić z nim porządek. Mam też nadzieję, że Dragua, Fenza i Wulfgar von'cookie włączą się do bojów z PA na Pandori, bo właśnie przez nich zakończyłem moją grę na tym serverze.

Zenek Milioner 23-12-2005 08:14

Thaldus nie jest PA, a atakuje tylko tych co maja jakis problem..... gram sobie i gram a jak narazie tylko doll do mnie przysapał(w sumie to sapaie dalejxD), ale nie sadze aby sam dał mi rade(zawsze gdzies jest jakies pz)...hehehe

Plemax 23-12-2005 08:33

Ja też gram na pandorii iznam Thaldusa bo moj pro Bill Pickett jedt z nim w jednej gildii :P . Thaldus dobrze robi ze zabija NOOBÓW :) . Życze mu powodzenia!

Ariama 23-12-2005 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plemax
Ja też gram na pandorii iznam Thaldusa bo moj pro Bill Pickett jedt z nim w jednej gildii :P . Thaldus dobrze robi ze zabija NOOBÓW :) . Życze mu powodzenia!

i kto tu jest noobem?? jakby byli noobami to by mieli 15 lvl a nie 90~ , 100~

To sie nazywa troszke inaczej "PA"
Pozdrawiam :)

Bloker 25-12-2005 21:21

Odrazu mówie, ze nie przeczytalem wszystkich waszych wypowiedzi w tym temacie, bo wiekszosc osob nie ma pojecia o czym mowi, nie siedze czesto na forum tibia.pl, zreszta prawie nigdy, ale moge dodac dwa slowa od siebie.

Sir Doll zginal za ogolne zachowanie, a w szczegolnosci przyczynilo sie do jego smierci zabicie Hosha Barafrancy, i atakowanie Rhaldusa, podczas gdy mial pz locka po zabiciu Hosha strapowalismy go pod desertem i padl.

A co do Thaldusa, to jest temat na dluzsza dyskusje..

Dobranoc xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09.