![]() |
Czy dam rade.... wybloczyć mumie ?
Jestem 21 knightem skille 52/50 moge założyć axe ringa, moje eq to crown armor, knight legs, fire axe, dragon shield , warior helmet, platinum amulet no i buty. Cyz dam rade wybloczyc mummie ? Proszę o szybk± odpowiedĽ a nie gadajcie mi że to już było bo ja szukałem ^^. Z góry thx za pomoc.
|
Jasne...jak ja moim sorcem 17 zabijalem solo i bralem na klate... ;]
|
;]
Dzieki za odpowiedz. A dal bym rade wybloczyc 3 mumie ? Jest mi to potrzebne do pewnego questu. Oczywi¶cie wsparcie bym miał. Jakis palek by sie znalazł.
|
Cytuj:
|
Je¶li się będziesz szybko UHał to na tym quescie ( wiem o jaki chodzi ) spokojnie zablokujesz te mumie ale stań w rogu ^.-.
Btw. Nie lepiej, żeby tam wpadł jaki¶ sorc z GFB na mana shieldzie ? ( taniej będzie ). |
Cytuj:
|
lepiej potren a potem zacznij chodzic na qesty
a tak pozatym dasz rady ale z gfb zeczywiscie dal bys rade |
ja dałem na 19 lvlu z uhami skillami 59/57 i sorcem na 13 lvlu z gfb więc powinno ci sie udac, a eq to mialem k arm, p legs fs i c shield
|
Mumia-bloczenie jej
Skille to swoj± drog±. Musisz mieć dobre eq,uhy no i 2 tarcze na wszelki wypadek.
|
Cytuj:
|
@2up: Mozesz mi laskawie wytlumaczyc po co ci dwie tarcze? rotfl
|
Cytuj:
Jeden Shield to jest to samo co 2 shieldy -_-. Topic: Rade dasz,ale idz z sorcem : ) |
Czemu mialbys nie dac rady ??XD jasne ze dasz ja moim knajtem na 34lvlu blokowalem drag lorda i zwyklego draga a skille nie za dobre :] ja teraz na ank expie i mimie bije lajtem a jaki masz mlvl ??? :)
|
Dalbys rade ale musisz pamietac ze mumia paralizuje i w razie czego bedzie trudno uciec
|
a czy ja dam rade wybloczyc cycka (16lvl, skille 53/49, eq: k axe, dwarven shield, c helmet, plate set)? i jak tak to ile na raz?
|
Up@ Lepsze Eq i bys mogl solowac juz...
|
aha czyli wybloczyc dam rade? tak mam to rozumiec?
|
Cytuj:
a masz 4 mlvl ?? wez potreń bo takie skile na takim lvlu ... ;( |
Tak, dasz rade ale miej uhy pod reka i exure pod hotkeyem i idz z sorcem. Tyle na ten temat.
|
Spoookojnie
Spokojnie bys wybloczyl ale jak by ktos nie wiedzial jak wybloczyc 4 mumie na raz np. Na Mummy quest a byl by sorkiem lub druidem to polecam zeby
poszedl z kumplem i 3 gfb ty schodzisz walisz gfb a kumpel cie ropa :D sam tak robilem i polecam ;p B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |