![]() |
Zabawa różdżkami...
...,czyli dlaczego ten uptade wymiata ; ).
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3568 Pk 3 druidami.Nie spodziewajcie sie wielkiego lootu czy wielkich lvl.Mozna sobie obejrzec.Dzialo sie to an nepterze dnia panskiego 2005.20XII.Kolo 20.00 3 druidow wyrusza na lowy.Zywia sie krwia kilku brazylijczykow.Biora loot.Na koncu atakuje ich paru typa.I... Podziekowania dla Zielonej Marynary. ~Hail Edoc'Sil family~ |
Omg nieźle ich cisneliście, podoba mi się wasza odwaga xD. Fragów sporo ;o loot jak przystało na takie lvle cienki, ale liczy się zabawa ;D. (Polubiłem różdżki)
|
hardkorowe to bardzo xD zaj.. filmik! naprawde bardzo good! pzdr ..
|
hehee...:D udalo wam sie to:] gratz fajnej zabawy:]
|
dla mnie PvP tu żadne....przybloczyc gościa nie umieliście czasami w trójke :/ i czemu jak laliście tego yeloow sklled knighta nie strzelal kamerzysta z EF?
|
Nieno gz :D 2 redy 3 druiduw zabilo 19 knighta :D
|
Cytuj:
Nie strzelal bo robil pewnie to co ja..."co by tu zrobic aby sobie dupe ratowac." Co do przybloczenia goscia...ktorego nie przybloczylismy?;P. A co do sprawy z PvP...Zapraszam na filmy od "marshal"<(nick na forum ,bez "").Zapewniam Ciebie ze z rozdzkami i z takimi lvlami nie moglismy sie wykazac swoim pvp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |