![]() |
Spider Lair w next update ?
Spider Lair
Mam na myśli by w Tibii pojawiło sie nowe expowisko coś a'la Spider Lair. Całe pogrążone w ciemnościach, w pajęczynach i czekających na Nas zasadzkach. By z sufitu kapał szlam sliny Pająków żadnych krwi !! Podłoga była by pełna w resztkach ludzkich ciał. Otóż znajdowały sie by tam teraz dostępne Gs'y, Ps'y, Spidery, Tarantule oraz kilka nowych. Przykładem mógłby być pająk który jest troche słabszy od Gs'a ale Wyskakuje z ukrytych pułapek !!!, (Atak Pająków oglądaliscie ?) oraz kilka pająkow które plując nie dość że zatruwają to i paraliżują, co w przypadku występowania przy Gs'ach było by znacznym utrudnieniem. Ponadto w podłodze znajdowały by sie ukryte lecz widoczne (biegnąc możesz tam wpaść) dziury z różnymi "niespodziankami". Korytarze wąskie jak w pajęczym gnieździe, które utrudniały by szybką ucieczke, i tworzyły zagrożenie blokniecia sie np. o 2 Gs'y :P . Expowisko dobre, dla huntów dobre i tylko czekać może coś takiego sie wkrótce pojawi kto Wie ? Za ewentualne ortografy z góry sry. :) |
W sumie byłby to dobry pomysł. Jednak dobrze gdyby oddzielono miejsce lov leveli (spider, poison spider, tarantula i może coś nowego) od high leveli (gs i coś nowego)
|
Może... Ale imho PoH jest wystarczająco dobry.
|
cieniutkie ze wzgledu na beznadziejny drop spiderow..
|
Poh.... wiesz na starszych światach zawsze gsy zajęte :P
|
Ciekawy pomysł, tylko musieli by dodać parę nowych potworów-pająków, ponieważ obsadzenie całego lair 4 rodzajami pajęczaków, zbyt dobrym rozwiązaniem by nie było...
|
Odetchnij chwilę, przeczytaj swój post jeszcze raz i powiedz mi: kto by tam expił? Do tego podaj jakiś sensowny argument.
Powodzenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo, ja oglądałem "Inwazje Grzechotników" i proponuje nowe expowisko o nazwie Snake Lair <śmieje sie jak obłąkany> |
Pomysł bardzo fajny:) Urozmaiciłoby to trochę gre gdyby parę takich wrzucić (tak jak dlairy) a nie robić tego jaki jeden wielki teren jak np dc i nie wrzucać zbyt dużej ilości potworków naraz (typu 3gsy:P) najlepjej pojedynczo...a więcej spiderów jest niepotrzebnych w końcu dragon lairy to tylko 2 rodzaje potworków:). Chyba że dodać by coś w stylu spider queen potwora podobnego do dla czy hydry. Jakby to w ten sposób zrobić t myśle że ktoś by tam expił:)
|
bardzo dobry pomysł
|
Ja myśle , że koleś ma racje.
Fajnie by było. Ja tam expic zaczołem na ghulach dzisiaj bo jestem low level :cup: i fajnie idzie , lecz na wyższym lvl przydatne by coś takiego było. A co do snake to troszke głupawe lecz fajnie by bylo gdyby wymyslili nowego snake bo jest tylko snake i cobra bo hydra raczej to nie wąż. Gratki za pomysły. B) |
nom bardzo dobry pomysl z tymi nowymi pająkami i z tym miejscem moze jednak cos takiego bedzie :D
|
Ja sądze ze tez bardzo dobry pomysł pomyslcie jak by to zrobic poison spidery w takiej ilości ze np druidzi i sorcowie expili by sobie szybciej niz na rotach np w kopalniach kolo kaza lub na fibuli:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |