Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Serpent Spawn - Dane (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58890)

Beholder 21-12-2005 19:11

Serpent Spawn - Dane

otóż wasz kochany beholder :)
znalazł wiadomości o Legendarnym Serpent Spawnie
szukanie nie boli
i od razu daje uwage zeby zara ktos nie wrzeszcal plagiat
ze te wiesci sa z tibia.com
no więc foto nie dam bo wiekszosc wie jak wyglada no wiec
Serpent Spawn
Hp:3000
Exp:2000
Występowanie:Podziemia Tiquandy
Loot:0-100 gp,serpent sword?,ham?,meat?,dragon ham?,0-3 small diamont,golden helmet :P(mit ale nigdy nic nie wiadomo)
Specjalne:Paraliżuje,Leczy sie
Walka:w zwarciu,magia[nie wiadomo czym(są podejrzenia ze jest to:gfb,fire wave,sd oraz soulfire)]
Ucieka:Nigdy
Opis:nie umiałem przetłumaczyć :( dam kiedy indziej
na razie wiem tylko tyle
gadalem tylko z 2 osobami ktore go pokonaly
mowily mi ze im wypadlo tak:
1 osoba:69 gp,2 ham(nie wiem bo po tym zaczal sie brechtac)
2 osoba:99 gp,serpent sword(ja cos nie wierze zbytnio ale nie wiadomo nic),3 small diamont,dragon ham(tu tez chyba nie)
no to narazie na tyle
nickow osob nie podam bo prosily o prywatnosxc:P
Taaak wiem ze mnie kochacie,uwielbiacie snicie o mnie po nocach
dlatego poszukalem dla was tego :D
innych potworow nie ma :/
do tego up datu doszedl tylko ss
Nara

Elig 21-12-2005 19:20

Cytuj:

Ucieka: Nigdy
LOL serpent ucieka na red hp.

Witmac 21-12-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beholder
otóż wasz kochany beholder :)
znalazł wiadomości o Legendarnym Serpent Spawnie
szukanie nie boli
i od razu daje uwage zeby zara ktos nie wrzeszcal plagiat
ze te wiesci sa z tibia.com
no więc foto nie dam bo wiekszosc wie jak wyglada no wiec
Serpent Spawn
Hp:3000
Exp:2000
Występowanie:Podziemia Tiquandy
Loot:0-100 gp,serpent sword?,ham?,meat?,dragon ham?,0-3 small diamont,golden helmet :P(mit ale nigdy nic nie wiadomo)
Specjalne:Paraliżuje,Leczy sie
Walka:w zwarciu,magia[nie wiadomo czym(są podejrzenia ze jest to:gfb,fire wave,sd oraz soulfire)]
Ucieka:Nigdy
Opis:nie umiałem przetłumaczyć :( dam kiedy indziej
na razie wiem tylko tyle
gadalem tylko z 2 osobami ktore go pokonaly
mowily mi ze im wypadlo tak:
1 osoba:69 gp,2 ham(nie wiem bo po tym zaczal sie brechtac)
2 osoba:99 gp,serpent sword(ja cos nie wierze zbytnio ale nie wiadomo nic),3 small diamont,dragon ham(tu tez chyba nie)
no to narazie na tyle
nickow osob nie podam bo prosily o prywatnosxc:P
Taaak wiem ze mnie kochacie,uwielbiacie snicie o mnie po nocach
dlatego poszukalem dla was tego :D
innych potworow nie ma :/
do tego up datu doszedl tylko ss
Nara

powiem jedno - W TYM PRAWIE NIC SIE NIEZGADZA
osobiście biłem serpent spawny nawet mam od niego deada
co do loota to rh wypadło
i powiem jeszcze, że to bije mocniej niż warlock ....

K.Banan 21-12-2005 19:58

opis

Oto opis przetłumaczony przez mój własny tłumacz : *hideous* *serpent* ikra (potomstwo) jest *rumoured* jest stworzenie niektórych (pewna ilość; niedużo) *ancient* *serpent* Bóg jeden raz (jeżeli) uwielbiał przez *lizardmen* *Tiquanda*. W *ancient* czasy, ten (to) *creature*, wybierany przez Bogów, był życiowa część *lizard* kultura i centrum licznych okropnych rytuałów. Z upadkiem *lizard* *civilisation*, *serpent* rozradzać się (składać ikrę; ikra; potomstwo) stawał się coraz bardziej *uncontrollable*, i w ostatecznym rozrachunku rozpoczynany stawać się groźbą *lizards* s& (samodzielnie). Jakby ich pamięcie (umysł) były zaciemniany przez *madness* co (żeby; który) odzwierciedlił (odzwierciedlony) zamieszanie w *lizard* społeczeństwo, one wyrabiali żadnej różnicy między przyjacielem albo przeciwnikiem i ich *lethal* *wrath* uderzany obydwa. Przez stworzenie najwięcej (najbardziej) Święte miejsca *lizards* niedostępny, one zapieczętowali los *lizard* *civilisation* podczas *apes'* powstawać (powstanie). To jest *rumoured* tam są wciąż gatunek *serpent* ikra (potomstwo) wokół. Wciąż broniący poświęcone miejsca z wieczną czujnością, one czekają na ich *creator* podnoszenie znowu i prowadzić (kierować) & (oni) jeszcze raz panować dżungla *Tiquanda* na obronie Boga. Służący Istnienia *serpent* Bóg, one są błogosławioni z magicznymi zdolnościami i ich *serpent* dziedzictwo przyznaje (spełnia) & (oni) olbrzymia fizyczna moc i konstytucja. mówie ze to wina programu :(

sir Tifejo 21-12-2005 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Banan
Oto opis przetłumaczony przez mój własny tłumacz : *hideous* *serpent* ikra (potomstwo) jest *rumoured* jest stworzenie niektórych (pewna ilość; niedużo) *ancient* *serpent* Bóg jeden raz (jeżeli) uwielbiał przez *lizardmen* *Tiquanda*. W *ancient* czasy, ten (to) *creature*, wybierany przez Bogów, był życiowa część *lizard* kultura i centrum licznych okropnych rytuałów. Z upadkiem *lizard* *civilisation*, *serpent* rozradzać się (składać ikrę; ikra; potomstwo) stawał się coraz bardziej *uncontrollable*, i w ostatecznym rozrachunku rozpoczynany stawać się groźbą *lizards* s& (samodzielnie). Jakby ich pamięcie (umysł) były zaciemniany przez *madness* co (żeby; który) odzwierciedlił (odzwierciedlony) zamieszanie w *lizard* społeczeństwo, one wyrabiali żadnej różnicy między przyjacielem albo przeciwnikiem i ich *lethal* *wrath* uderzany obydwa. Przez stworzenie najwięcej (najbardziej) Święte miejsca *lizards* niedostępny, one zapieczętowali los *lizard* *civilisation* podczas *apes'* powstawać (powstanie). To jest *rumoured* tam są wciąż gatunek *serpent* ikra (potomstwo) wokół. Wciąż broniący poświęcone miejsca z wieczną czujnością, one czekają na ich *creator* podnoszenie znowu i prowadzić (kierować) & (oni) jeszcze raz panować dżungla *Tiquanda* na obronie Boga. Służący Istnienia *serpent* Bóg, one są błogosławioni z magicznymi zdolnościami i ich *serpent* dziedzictwo przyznaje (spełnia) & (oni) olbrzymia fizyczna moc i konstytucja. mówie ze to wina programu :(

Dlatego nigdy nie korzystajcie z translatorow online - sa dobre tylko do pojedynczych slow.
Wiecej z tego rozumialem po angielsku, po Twoim przetlumaczeniu (ktore ograniczylo sie do wejscia na tibia.com, wpisania strony translatora, wklejenie i napisanie tego posta...). Widzialem na filmie Kotra - z perspektywy shootera - wypadl Rh, osobiscie watpie zeby wypada golden helmet z czegos tak "slabego".

emilok 21-12-2005 22:11

mam dla Ciebie dobra wiadomosc, dwie z podanych przez Ciebie informacji sa prawdziwe, hitpoints i experience points
reszta to stek bzdur az oczy bola, gratz dla Tweoich informatorow :=F

to wersja blizsza polskiej opisu z tibi com

Tajemniczy Poskrecany Pomiot jest wg mitu stworzony przez Poskrecanego boga, czczonego niegdys przez lud jaszczurow z Tiquandy. W czasach starozytnych, to stworzenie, wybranek bogow, bylo bardzo waznym elementem kultury ludzi jaszczurow oraz czescia wielu makabrycznych rytulalow. Razem z upadkiem cywilizacji jaszczuroludzi, Poskrecane Pomioty stawaly sie coraz to bradziej niepokorne, az w koncu staly sie zagrozeniem dla ludu jaszczurow. Przez to ze ich umysly zostaly spaczone szalenstwem, ktore wywolaly zamieszki w spolecznosci jaszczuroludzi, nie rozroznialy one przyjaciol od wrogow, ich smiercionosny gniew uderzal w obu. Poprzez zrobienie swietych miejsc jaszczuroludzi nieosiagalnymi, przypieczetowaly los ich cywilizjacji podczasz malpiej rewolty. Pogloski kraza, ze gatunek Poskrecanych Pomiotow zyje nadal wokol nas. Wciaz pilnuja one swietych miejsc, sa wiecznie czujne, czekaja az ich stworca powstanie i poprowadzi je jeszcze raz, aby rzadzily dzungla Tiquandy w jego imieniu. Sa one slugami Poskrecanego bostwa, co ma odbicie w ich magicznych zdolnosciach. Natomiast sile fizyczna oraz kondycje zawdzieczaja swoim przodkom.

nazwy wlasne sa z dupy, ale nie czepiac sie, jest wpol do dwunastej a za 5 godzin wsatje do roboty i spac troszki mi sie chce :F

Rabanbar 21-12-2005 22:22

ehh... wiecej zrozumialem z tibi.com po angielsku

Phoelerius 21-12-2005 22:38

;o

To juz wiem skad mam golden helmet, z serpent spawna mi wypadl;->

Sir'Matek 14-01-2006 14:35

ja mam cos

Znalazlem na innej stronie z pocentialnym lootem. Mozliwe ze to Fake'i ale warto sprobowac...
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=93767

cichorek 27-01-2006 11:42

pytanie

A jak wogóle wygląda ten SERPENT SPAWN?

Prawo Kruka 27-01-2006 11:48

Z serpenta leci loot jak z dl + charmers tiara, life ring i old parchment ktory mozna sprzedac u explorers society.

hide 27-01-2006 11:51

Wygląda tak: [sorry za rozmiar ale taki akurat mialem w Photobuckecie..]

http://i12.photobucket.com/albums/a2...rpentspawn.jpg

poisoner 27-01-2006 12:04

Cytuj:

golden helmet (mit ale nigdy nic nie wiadomo)
RÓTFL.
Cytuj:

Loot:0-100 gp,serpent sword?,ham?,meat?,dragon ham?,0-3 small diamont
Dragon ham raczej nie wypada, bo ten potwor nie ma nic wspolnego z dragami, serpenciok moze i wypada bo to smiec warty 500 gp i zreszta sama nazwa potworu na to wskazuje.
Cytuj:

W serpencioka to nawet mozna uwierzyc.
Cytuj:

co do loota to rh wypadło
Dobranocka?
Cytuj:

i powiem jeszcze, że to bije mocniej niż warlock ....
No to oczywiste, spojrz sobie ile expa daja i porownaj.
Cytuj:

opis
Spam, z ktorego nic nie mozna zrozumiec. Poczatkujace dziecko, co dopiero sie uczy angielskiego od podstaw by lepiej przetlumaczylo.
Cytuj:

Znalazlem na innej stronie z pocentialnym lootem. Mozliwe ze to Fake'i ale warto sprobowac...
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=93767
Tak, wierze, ze to prawda. Wszystko to na raz mu wypadlo. LÓL.
Cytuj:

A jak wogóle wygląda ten SERPENT SPAWN?
No zajefajnie.

Bask Sho 27-01-2006 12:06

Wiem ze leci z nmiego Royal Helmet, Hamy, DSM.
Wali jakby energy wave tylko ze z nutek takich jak ma banshee.

edit
ale ty poisoner jestes debil, zaraz znajde film na tibi cams i dam tu lika i obejrzysz sobie i ci szczena opadnie bo leci z niego RH, na flimie nie ma DSM ale leci z niego.

edit2
Mam : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3467
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3474

Garret 27-01-2006 12:14

W screenach od Pskonejotta widac ze wylootowal DSM, Tower Shield, Knight Armor, BOHy, Small sapphire i jakas czapke co chyba nazywa sie Charmes Tiara...

Blacko 27-01-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poisoner
No to oczywiste, spojrz sobie ile expa daja i porownaj.

Serpent spawn JEST mocniejszy od warlocka. Potrafi zasadzić hita za 400+, podczas gdy warlock rzadko powyżej 200 (za to spamuje). Wiadomo, że praktycznie we wszystkich nowych potworach (z paroma małymi wyjątkami) w zasadzie od czasów banshee exp ma mało wspólnego ze stopniem trudności (choćby dzinny,licze,ancient scaraby,małpy,jaszczurki itp itd).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01.