![]() |
Marcinkiewicz mówi
Oto wycinek z pierwszej strony Gazety Wyborczej ze środy, 21 grudnia 2005. (zeskanowany przeze mnie)..
..a wraz z nim, mini zabawa: Co mówi Marcinkiewicz? Obejrzyj komiks i dopasuj kwestie do obrazków :) http://img381.imageshack.us/img381/2952/komiks6ys.gif Moja wersja: 1. To co, stary, wpadnij na sylwka. 2. Mówie ci, takie dupeczki będą. 3. I jeszcze kazdy po kielonku dostanie. 4. No. Wpadnij, a ja lece, Nara. |
Obrazek nr.1 :Czas się wziąść za ten kraj.
Obrazek nr.2 : Podwyższymy skór***ynom za Gaz Obrazek nr.3 : Barman,kielicha dla lidera! Obrazek nr.4 : Jeszce emerytom obietniemy równo! PS.Fajne :D |
Walekifa: eeee, gadke miales swoja wlasna chyba wymyslec,
ja nie mam inwencji tworczej i nic lepszego niz autor napewno nie napisze :P |
1: i mówie ci! weszła do mojego pokoju całkiem naga...
2: ...pewnie liczyła że mam takiego ogiera... 3: ...no i zobaczyla mojego jak stał dzielnie... 4: ... nie rozumiem tylko czemu wyszła!? |
@up
Rox! Ciekawe rzeczy dają teraz w gazetach :P |
1. Mowie ci.. rowna impra byla...
2. TAAAKKIIIEEEE karaluchy tam mieli 3. Chamy tylko tyle piwa mi nalali.. 4. a TAAAKIIIIIEEEE wysokie... 1 2 3 4 |
1.Kochanie uspokoj sie.
2.Mowilem Lepperowi aby sake nie przynosił 3.Wypiłem tylko kieliszeczek 4.W duzej skali |
1.A kiedy bylem taki maly...
2.Jadlem tyle chleba i ani ciut mniej! 3.Za to mialem takiego! 4.A jak bylem w Zakopanem w 1979, bylo tyyyle sniegu! |
1. Wczoraj Lech przyniósł alkohol, na nową kadencję
2. Taaaka była butelka 3. Na początku tylko tyle sobie nalałem 4. Potem to się potąd na***ałem :P |
1. Spoko, stary, odłóż tę piłę, serio...
2. I mi sukinkot ją zajął! 3. Suszy mnie! Po kielonie! 4. O! Jak mi tu samolot przeleci! |
1) Mówie Ci, taka impra będzie
2) Przynieś skrzynkę wódki 3) Ja przyniose kieliszki 4) To "do zoba" na imprze |
1. Nawet nie masz co ze mna probowac! Znam karate.
2. Taka cegle bym glowa rozwalil. 3. Technika koci pazur. Miaaauu! 4. Spieprzyl dziad, az sie kurzy. Nawet fajna zabawa :D. |
@up kurde, ukradles mi pomysl z karatem
1. zamknij morde czarnuchu bo zara dostaniesz z karata! widzisz ta reke? 2. a teraz widzisz 2? patrz jak piz*ne z karata w tego stola... 3. widziales? taka dziure wy*ebalo. 4. juz po tobie... ijjjjjjjkidoookaaaaa..... wiem... gowniane... ale chwilowo brak natchnienia ;) |
1. Widzisz Romuś, jaka ta natura sprawiedliwa jest? Lesiu jest taki...
2. Ale ma takiego... 3. A ty masz takiego... 4. Ale przynajmniej jesteś taki! Nie łam sie! |
@ UP. LOOOOOL te punkty 2 i 3 to dobry pomysł :D
2) Ja mam takiego. 3) A on takiego :P |
1 donald połóż piłę
2 < modli się> 3 tylko tyle, a byś mnie u*******ił 4 Uspokoj się, spier.dalam! |
1. Yo ziomy
2. Zbudujemy mury.. murowane mury 3. A wtedy przyjdzie ten Crazy Duck.. 4. A mury runą runą, runą... |
1. (...) I wiesz on tak leciał i pikował...
2.Potem *******noł w pobliską stodołę... 3.Wyszedł z tego samolotu taki mały krasnoludek... 4.I mi powiedział, że PiS (piwo i spirytus) ma mnie w dupie. A potem puknoł się w czoło i zniknął... |
HAha ale wymysliles, hmmm co ja tu wyskrobie....
1.Surfowalem, Surfowalem (na desce) :P 2.nagle nadeszla wieeelka fala xD 3.Ja w stosunku do fali bylem malutki:D 4.Zmiotla mnie w****u i nie wiedzialem gdzie deska poleciala :D Btw. nie mam weny :) |
1.Typ zapie***la typiare. Typiara tak młodziutka, żwawiutka, zna wszystkie motywy i motywiki.
2.No i tak ją sobie rucha zadowolony, ale w końcu mówi: 3.Nie no ogólnie fajnie sie ruchasz wszystko wporzo, tylko... cycki masz troche małe. A ona na to 4.Ale tato, ja mam dopiero pięć lat... No i takim rodzinnym akcentem rozpoczynamy kolejne obrady sejmu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |