![]() |
Co chcielibyście zobaczyć pod choinką.
Czasem można dostać "zestaw trzech długopisów", a czasem wymarzony aparat cyfrowy (te drugie chyba lepsze ;)). A co wy chcielibyście dostać od rodziców? Wpisujcie tu swoje wymarzone prezenty.
Zaczne ja: chciałbym dostać nagrywarkę DVD (może nic specjalnego ale się przyda) Temat raczej kierowany do młodszch osób, które mają rodziców kupujących prezenty :) @ Fajnie byłoby gdybyście po Świętach napisali co dostaliście. @...i dostałem nagrywarkę |
Ja albo Star Wars Battlefron 2 albo kase na pacca (obojetnie na ile byle by był :P)
|
PACC/mp3 player, ale empetrójki nie dostanę więc liczę na PACCa;)
|
Prosilem tylko o kase, za ktora kupie sobie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78462450I jeszcze na przedluzenie umowy jakis telefon... pozatym licze na DUZO ZARCIA!
|
Neostrada plx....
|
diablo 2 LoD, Odtwarzacz mp3 oraz Stand up speak up czy jakos tak, w każdym razie anty rasizmowi ^^
|
1) Aparat Cyfrowy
2) Mp3 4) Komputer (ale nie tak bardzo ... nie zależy mi narazie na nim) (No i coś od mej ukochanej: 3) Cieplutki pocałunek mmm ;P .) |
@offtop
Ludzie nie szkoda wam kasy na pacca.To jest własnie system Cip który w pewnym sensie was uzaleznia od pacca i od tibii @top Tarcze do darta...fantom hmmm....i moze jeszcze coś jeszcze |
... ja chciałbym 'mieć' dziewczyne ... może to absurd i Mikołaj mi jej pod choinke nie przyniesie , ale najzwyczajniej chciałbym mieć (nie jako towar , ale jako Człowieka) ...
PS. moi starzy krzywo patrzą na te brzydkie obrazki (tibie) , więc PACCA nie dostane i nie jest to nawet moje marzenie (lol) , wolałbym już PS2 albo jakąś fajną gre ... najpewniej dostane ~70zł i se kupie takie odważniki (1,1kg) na ręce i nogi , żebym nosił to przez cały dzień (jak w obozie :P) ... |
Mi na niczym wielkim nie zależy.. Co dostane, i tak będe się z tego cieszyć.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ja chcialem sobie kupic karnet na wisle [na runde wiosenna], ale mama powiedziala zebym sie wstrzymal... Czyzby mikolaj mial mi go przyniesc ? :D
|
Ja już dostałem prezent :D nowy komputer,więc nie liczę na więcej presentów. :D
Ps. zaraz się poryczę.Bo je**i kłusownicy przynieśli do domu fajnego karpia,i się nad nim znęcają.gr...............!!!!!!w ramach krucjaty nie zjem ani kęsa tej ryby.......... |
Cytuj:
@topic Dobra drukareczka i styka. |
Nową pare skarpetek... Ale marze o majtkach.
A tak naprawde to dostane co dostane. |
paczke stroikow do saxophonu barytonowego lub jakas dobra ksiazke :)
nie zalezy mi za bardzo na jakis drogich rzeczach :) mnie bardziej od swiat obchodzi sylwester xD a juz 2 grudnia jade do sanatorium (rabka) wiec ksiazka by sie przydala :) |
najchętniej to chciał bym zobaczyć tam (pod choinką) głowe mojej pani od chemii i pana od geografi ale że nie można być ani pazernym to wystarczy jakaś ciekawa książeczka o tematyce czysto naukowo astronomicznym bądź coś czego nie mam pana U. Eco albo coś z Sapkowskiego. Mogą być też kluczyki do jakiegoś lekko przechodzonego porshe
ps. jeśli ktoś z dobroci serca pragnie mi ofiarować któryś z darów to prosze o PW a ja podam adres pod który dostarczyć prezent pps. chyba był taki temat na mikołajki |
Cytuj:
tyle okazji sylwester, w I dzien świąt moze jakis wypad na duza impre, nie czekaj tylko ruszaj na łowy B) @topic a ja chciałbym dostac tylko jedno, nie jest to pacc, nie jest to konsola do grania, nie jest to kasa to jest tylko GeForce 7800 GTX |
Ja bym chciał basen z rekinami...powżucał bym tam wszystkich którzy zabijają karpie.....
|
Mp3 Player plx0r. Aczkolwiek (wiem że na pralke xd) nic z tego chyba nie bedzie. Nvm, podobno chodzi o coś innego niż prezenty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |