![]() |
Noobowskie pytanie
gram na pacerze(non pvp) dzis ktos o nicku "grammmaster lissa pacera" chcial ode mnie accouna i haslo.Wiem ze jest gamemaster z nazwy podobny do tej.Kolor literek ktorymi pisal ten ktos byl niebieski.Czyli co to zwykly oszust tak?
P.s czy ktos mial podobne zdarzenie???????????? |
to był oszust prawdziwy gm by pisał na czerwono ale i tak by niechcial twojego numeru i hasla
|
Fawking Thief~
Die !1 |
@Artur-Knight: GM niemusi pisac na red może normalnie (gdziej są ss Karwy)
@Tasamcrow: GM niemaprawa cię pytać o nr i pass (bo se może sam sprawdzic:P) i musi miec specjalny outfit i nie napis "Gamemaster" ale "GM [nick] of [server]" (na 99%) |
no cóż.
Jeśli mu uwierzyłeś t... PO pierwsze- GM nigdy nie będzie chcaił twego acc/pass bo tego po prostu nie potrzbebują Poza tym - co to ma być grammaster? Takich ludzi się wysmiewa, a nie pyta czy to GM. Jak nie wiesz- porpoś zeby ci napsiał coś w ciągu minuty na czerwono, albo daj ignore i olej. I tak rób zawsze |
jaki wstretny oszust
ja bym takiego odrazu kill(gdyby nie non pvp) |
Koles chcial cie zwyczajnie w zyciu wyrolowac pisal do ciebie po prostu na prywatnym kanale dlatego te literki byly niebieskie. Paskudni zlodzieje pasozytuja na niewiedzy poczatkujacych graczy
|
Prawdziwy GM by nie chciał twojego numeru i hasła bo zawsze bez niego może wejść na twoje konto 8)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |