![]() |
Powagejmin na nowych światach
Ave,
Mam pytanko. Jak ci goscie np. na Kyrze robią, że w ciągu 3 dni wbijają 30 level? Jaką pierwszą rzecz robi się po wyjśicu z rooka na nowym świecie? :] Zdrowie. |
patrz, kiedy wychodzisz z przepełnionego ludzmi rook, widzisz zupełnie pusty main, dlatego mozesz zrobic w 3 dni 30 lvl, rozumiesz?
|
I na następny raz napisz normalną nazwę tematu, bo niektórzy(np. ja) szybko przeglądają nazwy tematów i nie lubią się zatrzymywać, domyślać się co komuś się chciało napisać bo tak jest "trendy"...
|
E. Pusty main nic nie daje :P
Wylazłem na main charem na 8 levelu i mnie prawie trolle zabily ;] |
"Powagejmin" ?? JAk juz to PowerGame PG, nic nadzwyczajnego gdy ma sie 2-3 ownerów lub chodzi do gimnazjum / lub studia. :]
|
Jak już, to PowerGaming, a nie PowerGame.
geez... |
Cytuj:
Ale co do wieku sie nie zgodze - sa to "panowie" po 30 :) Pozdro, T. |
30 lvl w 3 dni bez sharowania jest mozliwy.
trzeba tylko spelnic kilka warunkow: 1)Szybko wyjsc z rooka 2)zrobic potrzebne questy 3)nie spac wogole przez te 3 dni, albo spac w sumie 5h~ 4)umiec grac :| |
Jeśli wychodzisz z rooka i robisz knighta to odrazu zaczynasz trening tak? No właśnie a oni 0 treningu tylko exp i na 30 lvlu maja skille po 40 :D. Co do sorkow to wychodzą z rooka idą po różdżke do sklepu magicznego robia lvl i zbieraja kase kupuja lepsza rozdzke expia i lootuja dalej kupuja eq i ot 25 lvl wpadł :P. Z tego co pamiętam to te 2 profesje teraz "panują" na Kyrze :>
|
poza tym nie zapominajmy że 95% tych co wychodzą i biją w 4 dni 30 lvl grają po 5 na jednej postaci
|
Cytuj:
A myślisz że takim eternalem gra 1 człowiek?On ma ze tuzin ownerów.Bubble bym uwieżył.Ale skoro to dziewczyna,to pewnie też expi jej 6 chłopaków i mówią ze char jest jej.Ale w 2.5 lata zrobić 250 lvl?? |
Cytuj:
co do bubble to jestem pewien ze gra sama, wystarczy zobaczyc ile expa dziennie robi. a eternal-tez mi sie zdaje ze ktos z nim gra, ale jesli gosiu nie ma wogole zycia poza tibia to jest to mozliwe. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciezko to jest w 4 dni zrobic 38 lev ( byla juz o tym kiedys debata ). |
fakt może troszke przerysowałem ale to co podałem jest blikie prawdy ponieważ duża liczba osób na nowych serwerach którzy w kilka dni biją duży lvl ma ownerow lecz nie wszysc
do Atrenarg- czy ja mówie że tak nie jest przeczytaj dokładnie zostawiłem sobie 5% na tych co grają uczciwie więc sie nie bulwersuj, ale slusznie zauważyłeś że twoj kumpel dostał shiza bo gra 18 godzin co jest niezdrowe, a ci co chcą zachować troszke życia prywatnego mają ownerów. Masz do wyboru albo grasz w 5 albo zapominasz co to jest świat rzeczywisty |
Cytuj:
Cytuj:
i tu masz konflikt mily kolego. jezeli sharujesz to szanujesz swoje zycie osobiste ale nie szanujesz gry innych ktorzy graja sami. jezeli grasz sam nie szanujesz swojego zycia prywatnego, ale szanujesz tych ktorzy graja rowniez sami. i tu i tu wychodzi i tka ze sharing jest szitem, a Ci co szaruja to cioty :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30. |