![]() |
Czy szwedzi...
Czy szwedzi opanuja galane? Czy dostaniemy wsparcie z innych swiatów?
Oto moja dzisiejsza historia: Bylem z kolegom na ghoulach w anicet temple a tu nagle jakis swe(18lvl) i muwi leave a ja(20lvl) powiedzialem no! to on poszedl po paru jakis swe i zaczeli mnie lac;/ ja blokuje zeby muj kumpel(9lvl) uciekl ale jego juz rozwalalili to ja uciekam z 8uhami a tu nagle 4 szybkie strzaly z z sd i najlepszy napis który morze spotkac w tibi tzn "You are Dead" Czy dostaniemy wsparcie od innych swiatów? |
A jak inne światy mają pomoc? Wysłać parcela z runami i eq czy robić chary do zabijania Szwedów? -.- Poza tym nie wiem dlaczego, ale każdy się uwziął na Szwedów -.- Jakby to byli Polacy to byś pisał na forum? Oprócz tego, to Szwedzi już chyba opanowali Galane i to dawno.
|
@Up
Ale wsparcie z innych swiatów by sie przydalo by zeby polacy objeli GALANE! A ty tu tak nie kozakuj ok -.^. |
90% polaków w Tibii to n00by, i chwała innym narodowościom, że utrzymują tych polaków zdala od władzy. Szwedzi są zajefajni, a według mnie dlatego ich nienawidzicie, ponieważ nie umiecie się z nimi dogadać, albo nasluchaliście się, że kiedyś jakiś tam szwed coś tam zrobił. Nauczcie się angielskiego i pogadajcie z byle jakim szwedem, każdy okaże się super.
|
Galana
Człowieku po co zakładać ten temat? Że szwedz który gra na galanie ciebie zabił? To codziennośc na wielu serwerach opanowanych przez szwedów.
Jeśli jakaś gildia wygra wojne o dany serwer i jest w niej dużo ludzi jednej narodowości np: Szwedzi to nie dziw się że coraz więcej tam ich sie pojawia i że jest PA. Nic nie oradzisz zamiast lamentowac weź się w garśc a jak nie lubisz szwedów idź na Furore. |
Cytuj:
PS: pragne przypomniec ze wszelke przejawy nazizmu, faszyzmu badz razizmu sa w swietle polskiego prawa karane ;] EDIT: @down rzadza... EDIT2: I wlasnie przez takich jak ten pan na dole nie gram na "polskich" serwerach... |
OMFG! Kazdy narod ma swoj serv! Polacy majo furore i aldore
Nie pasi ci galana idz na aldore tam nemtor i masakrowiec ządzą-.- |
@Rethfing on Aldora
takze potwierdzam Polacy to nooby bo są o wszystko zazdrosni Juz Nemtor zabil jakiegos 200lvl to juz musi miec aimbota Szwedzi są całkiem spoko A jeśli chodzi o "dupolizów" to zobaczcie aurea Idziesz z jakims szwedem to odrazu myslą ze sie podlizujesz do liama -.- i burzą sie jak zabijesz jakiegos polaka ukradl ci loota to zabiles |
Swedzi opanowali serwer? 20 lv? WOW OMFG coraz wiecej nOObow na tym forum ;/ nie wiesz co sie dzieje to nie ******* bzdur serwer opanowala mi sie wydaje (opanowali) patriots (swe + pol +ven+br) oczywsicie najwiecej swe ale nie ma naszczescie wojen nacji(panstw) jedyna wojna jaka jest to DH vs Patriots w skrocie mowiac (swe vs swe) jest dobrze na galanie jak jest
BTW. Kto cie zabil? :> bo na death liscie nie widze nicka |
Cytuj:
"I wszyscy ktuzy mnie znaja sa mojimi przyjaciulmi :)" Learn polish, mate. |
Napisałeś, że bez powodu dostałeś po uszach, a może poleciało pare FU i STFU z twojej strony? bo jak dla mnie to wygląda troche dziwnie :/
|
Niedawno opuscilem ten serwer, kiedys widoczny byl podzial na nacje, aktualnie mysle, ze ten podzial zanikl (prawie) teraz bardziej mowi sie "gracz" niz Szwed, Polak, czy Brazylijczyk. Chociaz sami musicie przyznac ze wiekszosc z nas ma inne podejscie do Polaka niz do obcokrajowca, mi tam akorat to nie robi roznicy, bo jaka by nie byla wiekszosc zawsze sie moze trafic ten jeden uczciwy. Polacy na Galanie tworza silna ekipe (jezeli by zebrac ich do kupy) i maja na serwie do powiedzenia tyle samo co inni.
|
Cytuj:
|
Szwedzi kogo maja? Konda, Rivenn i ... ? Nic wiecej nie widze, chyba ze Febb, ale nawet nie wiem czy jest Szwedem. Polacy maja Wojtix'a i KIEDYS mieli Za***istego zioma (Zarize) teraz kto wie w czyich rekach jest ta postac. Pozostali magowie maja raczej niskie poziomy w stosunku do knightow i paladynow, Galana to wogole niedorob sorcow, ale fakt ze na sam widok kondy polowa by uciekala.
|
Po co ty ten temat założyłeś??
Jak dostaniesz 6 w szkole to też napiszesz?? :baby: |
Nup plx??-.-
Moze troszke cofne sie do poprzednich postow ale po prostu nie moge sie zachowywac racjonalnie jak widze cos takiego. Czlowieku opanuj sie?? Szwedzi opanowuja Galane?? Buahahaha w zyciu nie widzialam wiekszych glupot. Co z tego ze kilku najwiekszych lvli jest Swe? Naprawde to jest totalnie rasistowskie stwierdzenie, a la "zabic swe!" na "br" tez tak naskakujesz??-.-. Jesli juz ktos tu opanowal Galane to tylko hordy polskich noobow, z wypaczonym pogladem na swiat, ktorym wydaje sie ,ze Polska rzadzi,a "Bialo-czerwoni laczcie sie" i inne stylowe glupoty szerza w beznadziejnych tematach postach etc etc. Moze troche odbieglam od tematu ale kazdego czasem ponosi ;) Signed Ziri |
Echhh
Szwiedzi opanowali galane ?! Naprawde ?! Jeszcze mnie nie spotkało takie zachowanie ze strony szwedow. Zasada jest jedna:
Ty nie wchodzisz im w droge oni nie wchodzą w twoją. Najwidoczniej trafiłeś na jakiegoś kolesia co miał naprawde zły dzień i musiał sie wyładować. |
Boże, prosze, wysłuchaj mnie, to jedno o co Cie prosze, wysłuchaj mnie i spraw żeby od nowego roku do zarejestrowania sie na forum tibia.pl robiony był test IQ a wyniki poniżej przeciętnej miały permamentnie banowane IP. To wszystko o co prosze... :confused:
Rofl, lol, nup, go home! |
Hmmm Z tego co zaoblerwowałem wasza niechęć do szwedów polega na tym że oni nie rzucają skobie kłod pod nogi ZADEN SZWED BeZ POWODU NIE LEJE INNEGO i tegoim zazdrościcie. O i tyle...
|
Cytuj:
Ja się trzymam ze swe bo to nie są noby i tyle... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |