![]() |
Bunny Slippers!! OMG!! Czy Cipsoft do reszty zwariował?!
Jak w temacie : http://mytibia.com/item.php?id=298 ... o_O Jak Cip. to udostępni, to Tibijski klimat spadnie poniżej zera-_-
PS. Luknijcie do dzialu "inne". Fajne rare'y tam są. |
Zgadzam się z tobą, co to ma być ? Takie coś nawet w prawdziwym zyciu jest rzadko spotykane (nie mówie ze nigdy niespotykane). Tibia to gra o wojownikach, magach i potworach którzy walcza broniami lub walą z różdżek, a nie o butach przypominającyach krolika.
|
@up: Tibia to też gra RPG, należy o tym pamiętać...
I niektórych takie zabawki cieszą:P |
haha Ja tam bym chcial miec takie w domku, bym postawil przy kominku xD
|
ee tam kapcie. A po co komu kapcie??
Zeby mozna bylo w nich biegac 6 razy szybciej niz w boh + time ring + strong haste to rozumiem |
Hmmm... te kapciuszki fajnie wyglądają nawet.... Ale i tak nie przebiją misia!!! :D
|
Ja bym sie ciezyl jakbym tkaie mial nawet jakby nic niedawaly lubie rare i wielu ludzi napewno by chcialo takie miec
|
skad wiesz ze to rare :P moze bede dawane w quscie na rooku gdzie jak jak knife :D
|
Ja tam jestem kolekcjonerem rarów i lubie takie rzeczy :P pozatym z tego co wiem to nie jest zadna nowosc ... od paru updateów mozna spotkac je na jednym ze slynnych statkow tibijskich :PPPP
|
@UP
a dokladniej gdzie? :> na Tibianicu? :P |
OMG OMG OMG CIPSOFT LOL ROTFL LOL !
temat do usunięcia według mnie, fajne sa takie bajery w giercexD |
a wedlug mnie takie cos w tej grze jest bez sensu co innego teddy bear ale nie kapcie ten przedmiot miałem na otsie :P
|
no co wy!!! załóżcie je i poczujcie ich miękkość!!
Dla mnie one są urocze chce takie~!! |
Eee... Jak się komuś nie podobają te kapcie bo są zbyt niepoważne i dziecinne, to niech ten ktoś sobie wyobrazi mękę niewinnych, różowych królicząt, które mimowolnie oddały głowy żeby jakiś człowiek mógł zrobić te jakże wygodne i mięciuchne w dotyku kapcie. Smutne, i wcale nie aż tak dziecinne, czyż nie? :(
|
spox kapxiuszki mi się podobają. jakbym miał je to se bym w nich polatał po mieście
:) dla szpanu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |