![]() |
Co bedziecie robic na sylwestra w tym roku?
No wlasnie interesuje mnie co wy bedziecie robic bo ja ide do kumpla na domowke to co ma byc to juz kupione :D:D a wy?
|
Ja będe siedział w domu z siostrą (bez skojarzeń prosze :p) i będziemy straszyć petardami psy sąsiada.Jak co roku zresztą.
|
Pójdę do kolegi i coś tam sobie porobimy.
|
napewno nie będzie siedział w domu i nie będe pisał w takich nabijaczach postów jak ten
jade do Łodzi, moja koleżanka ma tam w mieszkanko będzie fajna imprezka z udziałem 6 osób potem walimy do centrum, a ptem sie zobaczy ps. może odrazu zróbmy temat "co bedziecie robić w ferie", "co bedizecie robić w wielkanoc", "co bedizecie robić na swoje urodziny", "gdzie bedizecie sie bawili w karnawał" tak żeby już zaoszczedzić roboty tym co wymyślają tego typu genialne tematy, a na wszystkie można odpowiedzieć jednym zdanie "co cie to obchodzi?" |
Wychodze na dwór o 9~, piję pare piw, o 11:30 ide wystrzelać siatkę fajerwerek, a o 12 ide na rynek z kolegami :P
|
Ide do kumpla.Coś do picia raczej będzie,ale ja nie przesadzam :P .będziemiy razem mieli ze 1000 korsarzy,i będzie dym :D
|
Wytne tekturowego ludzika dziewczyne i urządze romantyczną kolacje na balkonie...
|
pić ? no blz
ide do kumpla, cos sie fajnego porobi :> ( evul) |
Cytuj:
@Topic ja pewnie bede gdzies sie po osiedlu szwendał |
Impreza w domku nad jeziorem plx ;)
|
@up
przy jeziorze?:D:D uuu ja bym nie ryzykowal :p |
W tym roku na sylwestra bede spal ;p. Mialem isc na impreze z kumplami ale sie rozmyslili [lenie glupie ;p].
|
Up:
O lol, nigdy nie spałem w sylwestra i nie zamierzam :) Testerz: Spokojnie ;) |
Ze starymi siedzę, troszke petard popuszcze i położę się spać :P. (Albo o 20 do koleżanki wpadamy [20 osób]) :P).
|
Imprezuję w domu. Wpada do mnie moja ekipa i prowadzę całonocną sesję RPG. Wolę kameralne spotkania od hucznych imprez. Dwoje to już tłok.
|
Siedze u siebie z kumplami i bratem. Może cośtam wypijemy, jak będzie co, ale bez przesady xD Postrzelamy sobie petardami troche, coby się nam nie nudziło i będziemy robić wszelakie debilstwa do rana xD
|
Kasia, a ja moge? :>
Wyjezdam w gory od 27.12 do 03.01 z grupka studentow. Miejscowosc Laskowa niedaleko Krakowa ;) Z tego co sie narazie zapowiada, zabawa bedzie swietna :> |
Będe oglądać telewizje lub banować na forum. A o północy to się chyba schleje.
|
ziomus a co sie robi na sylwestra sie baluje pije. ja to jzu z za***istym ziomem Modusem mamy wszystko zaplanowane idziemy do kupla na chate i bedzie ostra biba:D;p
|
Tak jest,schlać się i zapomnieć problemów..wedłóg mnie schlać się o północy to idiotyzm :P(bez obrazy),bo cały sylwester cie ominie.Lepiej wcale nie pić,tylko tancować,prowadzić RPG :D (nie głupi pomysł) chodzić po mieście,cieszyć się firework'ami itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |