![]() |
Help! Ktos zna to miejsce?
To tak, jestem tu:
http://img466.imageshack.us/img466/4181/lol3ft.jpg Gdy schodze na dol czyhaja na mnie 2 GSy i nie ma wyjscia, jest tylko to do gory ktore widac na ss. Czy ktos wie jak sie z tamtad wydostac? |
a jak zes tam wlazl? :D
|
:/
Humm dziwne, mogłby¶ pokazać wiekszy kawałek mapy na screenie? wtedy mozna by cos powiedzieć.
|
Jestes w miejscu prowadzacym do Bright Sword Quest zeby sie z tamtad wydostac musisz pokonac te 2 gsy lub w jakis sprytny sposob wyminac je nastepnie bedziesz musial isc w gore i zejsc po parcelach lub uzyc Levitacji beda tam orc berkeserki w tedy pojdziesz w prawo i bedzie zejscie do pokonania 2 cyce i ta droga wydostasz sie z tamtad pozdrawiam i zycze wesolych swiat :)
|
Ej, jak tys tam wlazl i gdzie to jest? Bo ja na mapie takiej plazy nie widze.
@ps Polecam film "Cast Away" aby nauczyc sie zyc na bezludnej wyspie :D |
hehe
spoko gosciu masz szczescie to jest miejsce kolo outlaw camp.
jest tam taka dziura i jak wejdziesz jest gs (aha i jak wpadlo sie tam niema juz dziurki na rope tzeba zabic gsa i isc na lewo bedzie dziurka na rope i topasz sie wlasnie na ta wysepke. Wydaje mi sie ze ktos cie schacowal i poszedl w te miejsce bys niemogl z niego wyjsc :/ da sie 2 sporobami po update w swiatyni i dednac na gs (tak jak ja bo niechcialem czekac dluze bo bylo 3 dni po upade sw) ;( |
Wiem, gdzie to miejsce jest niestety bez zabijania 2 gsow, badz ominiecia ich nie uciekniesz ;]
|
Cytuj:
8o ja weszlem i skaczylo sie tym ze musialem dednac bo to byl muj glowny char ;( |
Oj tam chrzanicie. Widziałem filmik jak na tamtej wyspece ubijali afk i sam 30 knight uciekl przed dwoma gsami :)
Dobra mysz i wprawna ręka i po sprawie. O własnie jeszcze kilka parceli w jednym miejscu. Pozdrowienia |
B±dĽ tak dobry i podaj link do filmu, bede naprawde bardzo zobowiazany.
|
w moim poprzednim poscie w tym temacie opisalem jak z tamtad wyjsc
|
Wiem ze moj kumpel tam siedzial prawie 2 tygodnie!!
Ale go wyciagneli ;) Rynek ci opisal jak wyjsc albo niech ktos poda filmik i po sprawie albo ten sposob z ropaniem. Pozdro |
Coz, jedynym wyjsciem jest pobawienie sie w kamikaze. Na poczatek przeszkuja wyspe - o ile mnie pamiec nie myli, otwierajac dead tree dostaniesz 3 parcele. Teraz sprawa jest troche trudniejsza - bierzesz parcele, schodzisz na dol, idziesz korytarzem na polnoc. Opanuj drzenie rak i zrzucaj parcele w dziure, a nastepnie zejdz po nich. Ubijesz 2 zerki i juz po klopocie - dalej juz co najwyzej shaman ci droge zastapi :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |