![]() |
pacc na nie ten accont co trzeba
X( Dalem koledze pieniadze zeby mi kupil pacca,on kupil ale na inny accont.Moja postac naztywa sie :Soucalibour,a on kupil pacca na Soucalibur, dwa podobne niki... I CO JA MAM TERAZ ZROBIC...CO JAKIS FRAJER Z NIEWADOMO Z KAD MA MIEC ZA FREE PACCA?? JA CHCE MOJEGO PACCA!!!ALE CO MAM ROBIC!!??PROSZE POMOZCIE!!!
|
Po pierwsze zły dzial... a po drugie spytaj sie Dr.Omadera On Ci napewno pomoze.
Signed, The Only One Master Just Kapix. |
Cytuj:
|
Ciagnac kolege z fista zakladajac ze masz skill 70+. Jak nie proponuje knife, hatcheta lub iron hammera.
Rozumiem ze pacc kupowany przez tibia.pl? Jezeli ta pisz na pw do Droma. |
Cytuj:
|
Karta platnicza czy przelewem?
|
Cytuj:
|
To nie ma sposobu na odzyskanie pieniedzy. Proponuje kazac koledze oddawac forse.
|
Cytuj:
|
Mozliwe jest wycofanie płatności idąc do banku. Przepraszam ze nie edytuje ale nikt by tego nie czytał.
|
Cytuj:
|
Cipsoft ma to gdzieś... Mają kase mają co ich to obchodzi, że się sfrajerowałeś. I nie ma co zganiać na kumpla bo to twój interes przypilnować jak wpisuje nick i server...
|
@vegeta Ty sie dobrze czujesz? Kolega sie pomylił, kolega płaci. Cip soft nic na to nie poradzi. Jedyna nikła nadzieja w karcie płatniczej. Tyle, nic wiecej sie nie da zrobic.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |