Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59154)

Losari 24-12-2005 15:14

Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P

Na kyrze wy***ali jak zawsze draverika z czego warto sie posmiac tu macie link^^
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1068305

Valest 24-12-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
BUHAHAHAHAHAHAHAHAH H
dobre ;]

no to draverik duzo nie straciłes tylko kilka dni grania da sie odrobic ale ze znowu cie wyrzucaja ;]

"Następujący błąd wystąpił przy próbie wysyłania wiadomości.:
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków." <--------Styka??

Ps.Sarandiel Soon czyli kiedy?;]

Losari 24-12-2005 20:32

Z tego co wiem i widac guildia Infestus sie rozpadla, pozniej stwozyli nowa guildie lecz ona po 15minutach tez sie rozpadla ;P

Aristo~ 24-12-2005 20:59

Sara, przestan udawac w grze, ze nie wiesz o co chodzi, bo wiem kim jestes :<

Dwik 24-12-2005 21:10

Czuję w moczu że z tego może wybuchnać jakaś low-nup-wojna, ale i tak myśle że pewne osoby nauczyły się już wchodzić innym w dupe.

Pozdro~

Malyszek 24-12-2005 21:30

Tak bardzo chcieli zrobic Kyre polskim serverem.. lol. Wielu dobrych graczy, którzy walczyli ze szwedami w wojnach i przeniesli sie na ten server beda walczyc z nimi nie przeciwko.. so good luck.

Losari 24-12-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
Sara, przestan udawac w grze, ze nie wiesz o co chodzi, bo wiem kim jestes :<

Lol ani razu niepisales domnie <hahaha> wiec co mam udawac niewiesz i narazie sie niedowiesz kim jestem ;)

Lindlay 24-12-2005 21:46

dowiesz sie jak dostanie bana za sharing <kewl> j/k ;]

Aristo~ 24-12-2005 21:47

haha, jak zmieniles sobie, ze pallem jestes po moim poscie. Cwane i tak wiem kim jestes i nie masz co udawac :)

Losari 24-12-2005 21:49

Skoro wiesz to napisz na forum publicznym z checia sie dowiem kim jestem ;)
Edit: A jezeli niejestes pewien to wyslij mi pm tutaj :)

patrikozzz 25-12-2005 07:40

Jak nie dasz to nie damy Ci... fooda, manasów, hmmków, sdków, kilku burstów i łuku :<

Łolek 25-12-2005 12:03

12:44 Elven scouts from Shadowthorn have been spotted near Venore! Beware!

12:48 Venore is under attack!

AAAAAAA HALP BLX!

Atak elfow na venore jak to pisze to pewnie trwa ja se skilluje to nie mam czsu sie tam posuwac a zapotym neiche mis ie a zreszta jeszcze bym padl xD
dawac screeny :>

Niba 25-12-2005 20:08

Cytuj:

Łolek 12:44 Elven scouts from Shadowthorn have been spotted near Venore! Beware!

12:48 Venore is under attack!

AAAAAAA HALP BLX!

Atak elfow na venore jak to pisze to pewnie trwa ja se skilluje to nie mam czsu sie tam posuwac a zapotym neiche mis ie a zreszta jeszcze bym padl xD
dawac screeny :>
To juz bylo bardzo dawno przeciez xD, we czwartek jesli sie nie myle :)

Łolek 25-12-2005 20:10

lol? dzisiaj to bylo :P w czwartek nie bylem na mainie a dzisiaj bylem chcesz moge dac screena jak napis wyskakuje :P

chyba ze w czwartek byl inny :P

Niba 25-12-2005 20:20

A ja widzialem ten atack w czwartek, moze byly 2 :D

Dark Brozyn 25-12-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Jak nie dasz to nie damy Ci... fooda, manasów, hmmków, sdków, kilku burstów i łuku :<

i kase na czary bo on ma nowego chara, i się z niego nie smiej bo on albo 3 owner cie ubije

Stanek 25-12-2005 23:00

Dlaczego Sarandiel nie chcesz nicku powiedziec? Tak bardzo sie wstydzisz? A moze wogole nie grasz i tylko afere robisz... Ciekawy jestem jaki masz lvl xD

Diablov 25-12-2005 23:16

Yo Stanek :P

Juz sam nie wiem czy jest oplacalne granie na Kyrze...
Jak widzimy Draverik zostal wyrzucony poniewaz nie byl w gildi
Szwedów (tak mi sie zdaje...) A niektorzy Polacy to frajerzy
boja sie Szwedów i dołaczaja sie do nich do gildi...
Jezeli teraz sie to nie zmieni dlugo nie pogramy :/

Ludwix Trimera 26-12-2005 01:11

Ciekawe co sie bedzie działo dalej... mam nadzieje tlyko, ze to co pisze ekipa z Infestus to prawda.

@up Szwedzi są nieraz 'lepsi' od Polaków, taka niestety jest prawda. ;P

P.S Ma może ktos informacje na temat graczy z Aurea ,którzy grają na Kyra teraz. ;>

Losari 26-12-2005 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ludwix Trimera
Ciekawe co sie bedzie działo dalej... mam nadzieje tlyko, ze to co pisze ekipa z Infestus to prawda.

@up Szwedzi są nieraz 'lepsi' od Polaków, taka niestety jest prawda. ;P

P.S Ma może ktos informacje na temat graczy z Aurea ,którzy grają na Kyra teraz. ;>

Ja znam gra tam Fast, Joix, Nex James, Loratho, QB i pare innych osob z MI.
Stanek nieboje sie nieczego tylko niepotrzbne mi zbedne msgi a tak szczerze to zaczalem 3 dni temu na tym servie rooka przechodzic w tym momencie mam 27lvl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09.