Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czy masz Dziewczyne? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5916)

Œwir 29-05-2004 18:21

Czy masz Dziewczyne?

Czy masz Dziewczynę (Nie czy miałeś ale czy masz teraz w tej sekundzie)???

Podpalacz 29-05-2004 18:24

LOL jaka sonda --.--

Lig@ 29-05-2004 18:36

re: UP

no nie --.--

Ja nie mam dziewczyny - po co? (mam dopiero 14lat). Mam za to PRZYJACIÓŁKĘ, a nie jak to wszyscy pisza - dziewczynę. Czase rzygać (sry jak zrobiłem błąd w wyrazie, ale zapomniałem pisowni :P) mi się chcę jak słysze o tej popierzonej manii na "chodzenie"... <zniesmaczony>

karat 29-05-2004 18:40

Ja dziewczyny nie mam bo to bez sensu.Takie żeczy mają sens dopiero w liceum bo może to być trwłe.

Dark Trigger 29-05-2004 18:47

tu chodzi o dziewczyne w rl czy w tibi...???
ale sonda to troche glupi pomysl (tzn. taki temat) :D

eerion 29-05-2004 18:51

Ja dziewczyny nie posiadam bo:
1. Wiem ze obecnie nic trwałego z tego nei wyjdzie
2. Nie mam szczęścia :P
3. Uważam to za rzecz zbędną (obecnie w moim etapie rzycia :P )
4. Mnie to nei jara.
Wystarczą mi przyjaciółki.
Może kiedyś... :)

kagan 29-05-2004 18:56

Chyba chodzi o rl, tak pozatym ta sondo to naprawde kiepski pomysł, "posiadanie" dziewczyny głównie zależy od wieku a tibia ma to do siebie że grają w niej ludziki które są w szkole podstawowej lub gimnazjum.

she_devil 29-05-2004 19:13

Nie mam dziewczyny i nigdy nie bede jej miec , a to z prostego powodu:
JESTEM DZIECWZYNA

yombi 29-05-2004 19:17

No nie jaki temat:D i jeszcze do tego sonda:) nie moge a tak wogóle to nie mam dziewczyny bo nie mam czasu( musze grać w tibie :)) :P )

---
Wooks
15 lvl
48/41
Venore
Azura
masz wała X(

Matheous 29-05-2004 20:09

@she_devil
No i? Tatu to tez dziewczyny i sa sobie dziewczynami nawzajem;)

@topic:Ja nie mam dziewczyny bo mam 13 lat i NIE ZAMIERZAM miec dziewczyny pierwszej z brzegu bo wszyscy pozostali w klasie juz maja...
A nawet gdybym mial, to bym NIE POWIEDZIAL, bo to prywatne zycie a nie jakas gupia Tibia o ktorej mozna pisac bez skrepowan;)
Wogole cos was wziela mania na robienie tematow INTYMNYCH-kilka dni temu byl temat 'Jaki sex lubicie najbardziej' czy cos w tym stylu...
Brrr...

Czkowron 29-05-2004 21:52

Ja tam na razie nie mam dziewczyny.Wystarczy mi przyjaciółka , bo i tak nic nie wyjdzie ze stałego z wiązku , to raz , a 2 : w moim wieku to na cholere mi ? ;] .

L..i..S..e..K 29-05-2004 22:01

Nie mam ale miałem i mógbym mieć ale narazie nie chcę. Mam już dość rozpaczy i nieprzespanych nocy.
Zobaczymy moze w wakacje. Narazie zawaliłbym oceny i nie miałbym czasu na Tibie
;) .

Yeti 29-05-2004 22:06

no super ale bedzie super extra jak pujdziesz na isare:)

Gewof 29-05-2004 22:23

Ja mam dziewczyne i bardzo sie z tego ciesze ;) Ogolnie wiecej czasu na podworku spedzam z dziewcznami niz z chlopakami bo poprostu czasami jest ciekawiej :D I nie mysle w ten sposob ze "teraz ten zwiazek nie ma sensu bo jestem za mlody" bo warto spedzac kazda swoja chwile z osoba do ktorej mozna sie przytulic, podzielic sie problemami, pocalowac itd. Bo wlasnie Miłość jest najcenniejszym darem na swiecie i nic, nawet kasa tego nie pokona, jezeli jest to prawdziwa Miłość. ;)

Novar 29-05-2004 22:57

No jeśli chodzi o tę sekunde właśnie teraz, to akurat nie mam dziewczyny :( a szkoda, przydała by się, hehe 8o A tak wogule to nierozumiem was i tekstów w stylu "po co mi dziewczyna" no poprostu mówicie jak nasi dziadkowie :P Ja tam całkowicie zgadzam się z Gewofem - poprostu 100% zrozumienia :] Nic wam nie zastąpi prawdziwej dziewczyny, nawet tibia 8o

she_devil 29-05-2004 23:16

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Novar
Nic wam nie zastąpi prawdziwej dziewczyny, nawet tibia 8o

Zastapi.
Prawdziwy chlopak.

idZi Master Of Dizaster 29-05-2004 23:21

Cytuj:

ale zawsze mozna być lesbijką !! 8o

she_devil 29-05-2004 23:31

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez idZi Master Of Dizaster
Cytuj:

ale zawsze mozna być lesbijką !! 8o
SAM SE BADZ!

Mleczyk 30-05-2004 21:49

ja mam nieskonczoną 17-ke a dziewczyne mam już prawie 1,5 roku... i baaardzo sie z tego ciesze :) bo Ją po prostu kocham :)

btw. dla mnie glupota jest chodzenie z kims tylko po to, zeby sobie "przymacac" albo "zalizac"... wg mnie to nie jest chodzenie... dla uciech cielesnych to mozna sobie wyrwac kogos na dyskotece, a nie na dluzszy okres...

ja nie wiem czy mam powodzenie, ale bedac w 1 klasie liceum otrzymywalem zaproszenia jako osoba towarzyszaca na studniowke (nie chwalac sie :]).

mi tam jest dobrze z moją Małą ;)

wezcie, bo sie zaraz rozczule :D

eh.... :D

dzieki za taki temat ;) czlowiek na prawde przypomina sobie co jest w zyciu najwazniejsze ;)

Wiatrak 30-05-2004 22:03

@Gewof
trafiłeś ze słowami w sedno reszta niech myśli co chce wolą grać w tą tibię niż mieć drugą połówke może nie na zawsze ale zawsze można wyjść z pozycji że dziewczyna jest mi zbędna itd. LUDZIE opamiętajcie się tibia jest grą niech nie przesłoni wam życia znajdźcie sobie przyjaciółkę/ciela aby odczepić się chociaż na chwilę od komputera

@topic
Ja osobiście nie mam dziewczyny ale żeby nie było że tylko wykłady wyglaszam to staram się o czyjeś serce :P :) :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54.