Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Ciekawe zastosowanie... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5918)

Angelus 29-05-2004 18:33

Ciekawe zastosowanie...

Tibia jest bardzo fajną grą , między innymi dlatego, że można tu robić wiele rzeczy niezwiązanych z polowaniem na potwory i zbieraniem skarbów... łowienie ryb, turnieje rycerskie, koncerty muzyczne, mecze piłki nożnej, pieczenie chleba .... itp.

Moja propozycja to ciekawe i śmieszne zastosowanie przedmiotow, które teoretycznie są bezużyteczne .......

Sandały - polecane szczegolnie dla posiadaczy domków, zmęczeni polowaniem wracacie i ... zakladacie domowe kapcie ,
zdejmujecie ciężką i niewygodną zbroję , metalowy helm ciskacie w kąt i zastępujecie to np. jedwabną zieloną tuniką oraz eleganckim,przewiewnym i lekkim turbanem... a zamiast tarczy i morderczego miecza bierzemy do ręki książkę!!!

P.S. A tak z ciekawości , pytanie do pacc , chyba kładąc sie do łóżka zdejmujecie zbroję, tarczę ... itp.
Czy walicie sie z tym wszystkim do łoża ??? .................... :D

Berials 29-05-2004 18:43

re: UP

Co do spania. To się je na max, spala mane na max, i kładzie spać. Ja tam nigdy eq nie zdejmowałem jak kładłem sie spac w domq.

Mefisto Er 29-05-2004 20:30

siema

hehehee...

Ja jak się kładę to też jem do syta i ide spać w Eq całym :)

Z polowania jak wracam to jestem tak zmęczony że nie chce mi sie rozbierac a tym bardziej czytać ksiązki :).

Ogólnie Gratz pomysłu :)

Igi 29-05-2004 21:02

Tak. Nawet fajnie gdyby było tak że widać co masz na sobie tak jak np.w morowindzie albo w diablo.
:))

Bobciu 29-05-2004 21:46

Hehe świetny pomysł może za 5 lat takie ubieranie się w stroje wypoczynkowe będzie zwięszkalo regenracje zycia :P albo CIPowie cos wymysla ogolnie fajny pomysl :) dla samej satysfakcji mozna sie tak bawic

eerion 29-05-2004 21:59

Ja zawsze ja przychdoze do siebie do pokoju w GH to siadam na krześle rozbieram się, ubieram rzeczy reprezentacyjne - brystal necklacke i inne zabawne rzeczy i latam po GH i robie pseudozabawę grając na instrumentach.
albo latam pod depo ze skull of Ratha w ręce i odstawiam Hamleta, albo przerabiam inne rzeczy (rzucam z kumplem posion walla przed jakimś hi-levelem i krzycze you cannot pass).
Albo inne tegotypu rzeczy z czego jest kupa śmiechu :)

bec88 30-05-2004 08:16

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Igi
Tak. Nawet fajnie gdyby było tak że widać co masz na sobie tak jak np.w morowindzie albo w diablo.
:))
To nie jest dobry pomysł... Załóżmy że idzie sobie jakiś Pk i widzi 20 lvl biegający w c-secie no to go od razu zabije :)

Xodapi 30-05-2004 09:01

Ja tylko czasami zdejmuje eq. Zależy czy mam czas :). Ale z tym wszystkim co mówisz to całkiem nie głupi pomysł. Dzisiaj może sobie znajde jakieś sandały i.t.d. do spania :D

PiXik 30-05-2004 09:25

dobry pomysł

Tylko lol to zabawa dla high lvli tak samo jak ślub chociaż widziałem 10lvlowcow którzy niby biorą ślub
Jeśli się idzie spać to zdejmujesz zbroje i wszystko jeśli masz co pokazać bo jak nie to po co;)?

szoz 05-06-2004 13:25

A ja mam zastosowanie dla leather boots :

Jak idziesz na potwory zbierasz rzeczy i ... zabraklo ci 9 capa rzeby coś wziąść . co teraz ? Co wyrzucić ? Buty . Kosztują tylko 2gp :]

eldian 05-06-2004 20:38

Płaszcz:
na non pvp serwerze gdzy idziesz lowic ryby zakładasz płaszcz (moze być sztorm albo burza)

Yamal 06-06-2004 23:36

heh

no niezly pomysl... ja nie mam paca, wiec spac nie pojde, ale i tak gratz pomyslu ;P!

delik 07-06-2004 21:59

ja nie mam Pacc wiec... whodze do kolegi i sie wylogowuje.
a co do przebierania sie... to sie przebieram
green tunic
leather legs
sandals

--------------
Delikipii__Hiberna__19lvl__54/44__10 m lvl

Gangrel 09-06-2004 15:36

Można wziasc miotle do reki i udawac ze sie lata:D

Trener 09-06-2004 16:19

A chyba każdy wie do czego służą:
- widelec
- nóż
- łyżka
:)) :))

next great sorcerer 09-06-2004 16:33

spox ale mam pytanko nie z tematem
mam PACC ale nie mam domku co mi daje jak się polożę do łóżka itp.

Rangers 09-06-2004 17:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez next great sorcerer
spox ale mam pytanko nie z tematem
mam PACC ale nie mam domku co mi daje jak się polożę do łóżka itp.
Z tego co mi wiadomo to odnawia ci zycie i mane :))

Lig@ 09-06-2004 21:52

re: UP

I z tego co wiadmo położenie się do wyra = logout.

olmk 09-06-2004 23:38

jezeli juz przyszla pora na nowosci w tibi to ja mam propozycje - szukam spolnikow na stworzenie pierwszego w tibi osrodka wypoczynkowego ,,U wesolego Demona,,

domki, apartamenty,pub, restauracja, bilard, zimne piwko i drinki

moze jakas ,,agencja,, przy okazji

MALO TO PLAZ, LASOW i PIEKNYCH GOR, JASKIN ;) :P ;)

Angelus 10-06-2004 16:51

Coraz ciekawsze pomysły na miłe spędzanie czasu ...
Niedługo potwory poczują się bardzo samotne ... bo większość z nas będzie wolała pójść na zimne piwko ,
lub spędzić chwilkę w towarzystwie ... gorących kociaków !!! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45.