![]() |
Kolejny 200 lvl:)
Może to już ktoś pisał ale ja dopiero dzisiaj zauważylem, że jest kolejny 200 level na Antice - EK Dagor Dragontooth. Juz 8 osoba w tym gronie,a niedługo dołączy do nich Eli Stormstriker z Aldory - 199 level oraz Dulokz z Julery - 198 level. GRATZ dla tych panów :cup:
|
Troche ich za dużo teraz to w sumie żadna nowość jak bubble jako 1 osiągneła ten lvl to wtedy coś znaczylo ale im jest ich wiecej tym jest to mniej "PODNIECAJĄCE" :/
Ale i tak Gratz for Him |
@topic GZ panowie :p 200lvl to marzenie niejednego tibijczyka.Kto wie może to oni pobiją barjerę 250lvl ??? Oile sie da :p.A tak przy okazji z okazji świąt :życze wam panowie high levelowcy i wszyscy użytkownicy forum dużo dobrego lootu skillowania/expienia :p
|
Cytuj:
da sie da ten 250lv wbic ;) Name: Eternal Oblivion Sex: male Profession: Elite Knight Level: 249 |
Jeszcze Kots
Zapomniales o kims. Tak dokladnie to Undead Slayer. Pochodzi z nowy i prwaie ma 200 lvl.POLAK :evul: B)
|
Zaraz Eternal bedzie mial 300 lvl, cachero 250, wurzel 250... I co z tego ? Co ja bede z tego mial ze oni zrobia takie levele.. :P ?
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 251 World: Amera ;) |
Nie ma co ukrywać, że 200 lvl to już nie jest wielki wyczyn. Może i jest to jakieśtam osiągnięcie, ale to już nic nadzwyczajnego. Czekam na 300 lvl by EO.
|
@up
porownujac szybkosc expenie EO z Seromontisem wydaje mi sie ze to ten drugi bedzie pierwszy z 300 lvl. jesli nadaj bedzie tak szybko expil to za okolo miesiaca (moze troche mniej)go przegoni. |
Cytuj:
Będzie to Undead Slayer obecnie 197 Elite Knight z Novy. Pozdrawiam i życze sukcesów. Cytuj:
|
Congratulations:D
|
Cytuj:
moze nie bedzie to miesiac tylko troche wiecej.(zakladajac ze beda expili tak jak teraz) |
Seromontis przegoni EO ponieważ EO gra już coraz mniej a Sero~ zdobywa po 1,700,000+ expa dziennie.
Gratz dla tego nowego pana z 200 lvlem ;) |
Heh ja ich dogonie mam 24 lvl :D brakuje mi tylko 200mln+ :D
|
Nox Thunder
Danubia lvl 197 Go go Nox ;>> Gratz dla tego pana z serwa antica |
Nie któży z was piszą że 200 lvl to nic nadzwyczajnego.Zróbcie sami takie lvl,a smai zobaczycie jaka to ciężka praca lecz również przyjemność:P
|
nox thunder juz 198 :P
|
Wiecie co ja bez kitu będe miał podnietke jak ktoś wbije 300lvl.
Napewno ten wyczyn zapisze się na długo w histori TIBII! Aczkolwiem gra jest coraz starsza i coraz więcej czasu ludzie grają więc to nie jest dziwne że mamy coraz więcej ludzi z 200 lvl ;] :cup: |
Level: 253
Name: Eternal Oblivion
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 253 World: Amera Residence: Edron |
Cytuj:
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 199 World: Nova Residence: Ab'Dendriel Last login: Jan 22 2006, 17:24:38 CET Comment: Mam dwóch braci którzy mi nie pozwalaja stad odejsc. •Mastro Daro (RL) (Bedziesz mial czas to wpadnij) •Silvear (RL) (Musimy sie czesciej spotykac i wypic nieco wiecej wódki) ~BlOoDbRoThErS~ •Undead Avattar •Ricardo epidemia ~ Hail HoG ~ \Simon~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |