![]() |
Eli Stormstriker 200lvl
Eli dałączył do elity tbijskiej przekraczając próg 200 levelu. Co teraz? 300? :D
|
No i świetnie, gratulacje dla niego. Myślę, że cała Aldora na to czekała :).
|
200 lvl w niecale poltora roku... Wspolczuje mu, moze sie kiedys z tego wyleczy.
|
xddddd
fajowo musi sie grać takim lev... ale co koleś ma z reszty życia? :P sux
|
Cytuj:
|
gz 200lvl eli
Kiedy gralem na aldozre eli mial 160lvl a nemtor 90lvl to byly czasy a teraz eli ma 200lvl a nemtor 160lvl i nawte keidy mialem prt u eilego jak gralem na aldorze a teraz tylko moj brat tam gra Xasprox :) i moj najwiesi kumpele w tibi na aldorze Bineq,Dziabag Knight i Deenland i gz dla deenlanda za 80lvl:)
|
Gratuluje tego wyczynu kolejny polak z 200 lvl ;]
|
Cytuj:
Eli polak?? Chyba ci sie cos pomylilo. Eli jest z Izraela. @Topic Gratz dla niego |
Wielkie gratulacje dla niego :D Myslalem ze Eli bedzie 7 ale niestety kilka dni wczesniej Dagor Dragontooth również wbił 200 lvl :P No ale nic Eli i tak ma się czym pochwalić!
|
Congratz dla Eliego i dla Aldory ;)
|
Cytuj:
Haha a skąd on jest :P:P Jasne ze jest z Polski:P:P |
LOL Eli Z polski I co jeszcze ?? Eli jest z izreala:D
|
eli=izrael... bah :D nalezalo mu sie...
|
GZ Eli :D
P.S: a ja wbiłem 100 lv :p |
Wielkie GZ dla niego to jest cos 200 lvl xD
|
Gratz dla niego.
|
Ja tez pogratuluje.
|
Cytuj:
P.S. wiedzialem ze Izraelici graja w tibie, bo sa takie otsy ;) |
GZ dla niego
a jak niewiecie czy z polski czy z izraela wystarczy sie jego spytacc albo jakiegos jego kumpla... proste :] |
Boże ludzie ,jest coś takiego jak Tibia.com :p
Name: Eli Stormstriker Sex: male Profession: Elite Knight Level: 200 World: Aldora Residence: Venore House: Wood Avenue 4b (Edron) is paid until Jan 01 2006 Guild membership: The Eternal of the Eternal March Last login: Dec 26 2005, 02:32:50 CET Comment: best melee on dragon: 310(at skill 98) best melee on human: 161(at skill 97) best exori on Dragon lord: 676(at lvl 179) best exori on human: 390(at lvl 195) best hit with explosion on Wl: 399(at lvl 196) best hit with explosion on human: 200(at lvl 194) skill :99/95 magic lvl:7 nothing will set me and nemtor apart. 10:55 You lose 611 hitpoints due to an attack by Nemtor... Account Status: Premium Account Character Deaths Dec 17 2005, 21:53:26 CET Killed at Level 198 by a warlock Account Information Real name: Eli Cohen Location: Israel Created: Aug 31 2003, 22:11:11 CET Gratulacje dla niego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |