![]() |
Convince summona
Witam wszystkich, szukam odpowiedzi na moje pytanie:
Czy jezeli sorcer/druid na 25 lvlu przyzwie Ghoula (bo od tego lvla mozna uzywac czaru Summon Creature) to czy 22 Sorcerer/Druid bedzie mogl go convincnac bo o ile mi wiadomo summony dalej wymagaja tyle samo many. Z gory dziekuje. |
Wiem tyle, ze jak kumpel Sork (50 lvl) zsummonowal monka to palek (51lvl) nie mogl go zsummonowac, chociaz mial dosc many, z sorkiem/drutem bedzie pewnie to samo
|
Summona nie można sconvincować.
|
Szkoda :(, dzieki za odpowiedzi.
|
Cytuj:
|
LoL
Ludzie od kiedy nie można convice użyć na summonie??
Sconvicowac można wszystkie potwory które są zaznaczone jako, iż moga być sconvicowane. Czyli ghoul'a da siem sconvicować. :baby: |
Ludzie od kiedy nie można convice użyć na summonie??
Sconvicowac można wszystkie potwory które są zaznaczone jako, iż moga być sconvicowane. Czyli ghoul'a da seim convicem wziąć ^^ |
Cytuj:
Chodzi mi o to czy na 22 lvlu sie by dało sconvinceować bo od 25 lvla da sie przyzwac, a na 22 lvlu druidem lub sorcem ma sie potrzebna ilosc many na convince |
nie, nikt nioemoze sconvinsować summona, bo bylo by wtedy przeciez za latwo. wyobraz sobie ze na rynku tibijskim powstałby handel summonami :P
|
Cytuj:
|
Kiedyś widziałem jak ponad 100rp na Infernie Pkował sobie z FE w Venore, a że nie mógł summonować, ani zconvice'owac respiącego się, gdyż się tam nie respi, musiałbyć to summon.
|
Convince
Otóż moi drodzy, nie wiem jak jest po tym grudniowym update, ale przed ja zsummonowałem craba, a pewien EK 80 lvl mi go sconvincowal :D
|
Da się i teraz convince'ować summony. Sprawdzone.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |