![]() |
Tiquanda
Mam pewna prosbe, otoz slyszalem ze powierzchnia tiquandy jest bardzo "przyjazna" dla sorcow/druidow. Wiec czy moglby ktos mi poweidziec gdzie mam chodzic i z jakim summonem-co tam jest, czy oplaca sie-ewentualnie expowiska typu larvy (chodzi o podobny sposob zdobywania doswiadczenia). Bardzo mile widziane mapy-bardzo!! Z gory dziekuje.
|
skoro powstal temat to sie dolacze z troche noob'owskim pytaniem bo balem sie otwierac nowy temat dla takiego :D
Mianowicie: Czy tiquanda dalej jest tylko dla pacc czy sie to zmienilo? |
@up a kiedy byla facc :| Podaj nick na mYthera Spotkamy sie :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
Jeśli jesteśmy już na mapkach, to niech ktoś poda mapę jak dojść na Kondry.
|
a moje pytanie ;(
|
tiquanda jest tylko dla PACC :p :p
|
Omg, Tiquanda nigdy nie byla, ani napewno nie bedzie dla facc, bo poco?
Cipsoft chce kase a nie zadowolic graczy. |
Podsumujmy wasze noobowate pytania.
Powierzchnia tiquandy jest zbyt niebezpieczna dla sorków i druidów. Mój kumpel na knight 52 levelu nie dał rady dojsc. Co prawda kumpel jest noobem ale watpie czy w waszym przypadku byłoby inaczej. Jezeli nie znasz tiquandy mozesz sie wryc na hydry. Powierzchnia tiquandy odpada tak jak summony. Tiquanda nigdy nie była i nigdy nie bedzie dla facc, moge wam to zagwarantowac. Co do "kondry" to jak ci kopa zasadze. Założyłeś juz 3 tematy na ten temat. Dałem ci filmik, drugi zraportowałem do usuniacie a ty 3 raz pytasz co jest typowym przykładem noobstwa ale mam dzien dobroci nad zwierzetami. Miasto małp nazywa sie Apes Land. Poszukaj na mapie. A jak jeszcze raz zobacze ze pytasz o Banute (inna nazwa) to naprawde bede zły. Mapa Świata |
No co wy nie powiecie... a byliście tam kiedy?? Na lov lewelu polecam część bagien nad miastem do małp. Slimy, swamp trole, krokodyle, terror bird i taki tam syf. pod ziemia swamp trolle i "mini katedra" czyli pare banditów i smugglerów. Ogólnie dobre expo dla 20-30levela. Tylko na lot nieliczcie. Acha i mam nadizje ze expicie tylko wandem;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |