![]() |
3 Knightow 100+ na dragon lair ...[FURORA]
Spaaw ( ja ) 114 lvl
Imargam 113 lvl Foxy Darow 103 lvl Nudzilo nam sie wiec poszlismy na dragi xD link: http://rapidshare.de/files/9833093/dle3najty.rec.html film troche dlugi :p edit ps:ogladajcie na najszybszej predkosci |
Spoko Film ... Gz lootu :]
|
Potreń skille bo masz NooBowate...
pyta sie ktos: ile uh poszlo -1,2bp -moze 2 -a ty 3~ ;) Bierz sie za skillowanie :p |
Cytuj:
Pozatym widac bylo ze Spaaw wchodzil jako 1 na dl czyli musial blokowac przy czym tracil uhy |
Cytuj:
Wbij większe a potem cfaniakuj. |
Hack!Hack!Hack!Hack!
Może powinniście "pomacać" cyce we 3, było by ciekawiej... |
Film troszke nudny...
|
Cytuj:
|
GYZY :PP Filmik nice :PP
Powodzenia w dalszej grze more takich filmików :) |
siemka
siemka jak odtwarzam jakis film to wykakuje mi takie cos
http://i30.photobucket.com/albums/c315/kyniu/tibia.jpg i czekam z 5 min i nic co jest czmeu sie niehce odtworzyc?? |
Yo0o
Siemka swietny filmik a najlepszy Dsm XD :) Mam pytanko nie wiecie gdzie sie kupuje blesy ? bo nie wiem :/
|
Adrianek416: Zobacz gdzies w poradnikach bo o ile pamietam to byl poradnik.
Mayor13: Domyslam sie ze poprostu wlaczyles filmik i odpaliles tibie.( moge sie mylic). To dam Ci taki maly prodanik ;D 1.Film ktory chchesz odpalic musi byc tam gdzie Tibia Cam. 2.Odpalasz tibia i tibie cam.(kolejnosc niema znaczenia) 3.Naciskasz ( na tibi cam) Aktywacja-->Odtwarzanie (Active-->Play) 4.W okienku tibii tobisz to jak bys sie logowal do gry... ale tam gdzie wpisuje sie passy ( numer i haslo) to zostawiasz puste i klikasz enter lub przycisk OK. 5.wybierasz nazwe filmu ktory chchesz obejzec i klikasz enter lun przycisk ok :D 6.teraz trudne, ogladasz film... Co do filmiku, to moim zdaniem skille masz troszczeczkr za male ( dociagniesz do 90 i jest git! ;]) no ale gz lota ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
... to nie ogladaj jak zalezy ci tylko na zobaczeniu loota. A co do innych..nie obrazajcie go ze ma slabe skille to jego sprawa moze woli expic. Tak samo Tedunio wypowiedzial sie w poscie do 1 ze swoich filmow ze w tym czasie co jakis knajt zrobi skilla np z 85-86 to on zrobi 3 lvle. Poprostu lubi expic zeby nie znudzic sie gra i wedlug mnie to samo odczuwa Spaaw. Btw. Nice movie ^^ |
Cytuj:
Popieram... sami sobie jak tay cfani jestescie. Skilowanie na takich skilach to przyjemnosci nie sprawia bicie 1 skila caly dzien :/ w caly dzien Spaaw robi ok 450 k expa.....sami sobie skilujcie bo jak widzie to na 30 lvlach to macie po 60/60 cfaniaki X( |
...
Cytuj:
@topic No fajnie wam te dragi schodziły troche faktycznie długi filmik ale.. miło się ogląda |
A mógłby ktos dać rehosta bo nie chce mi sie czekac az te fajerwerki ***ane znikna -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |