![]() |
Pkowanie na Danubi xD
Pkowanie na Danubi (levele 10-20) sporo fragow :P
Fajny film ,polcam :P Zobaczcie na tych najtow jakie palki :P :P Sporo komentow plx http://rapidshare.de/files/9861397/pkowanko2e.rec.html Milego ogladania ;) Wyniki konkursu na najlepszego pkera w tym filmie(narazie:P): Mill Tayn 4 Dark-Win 2 Xentos Darkwind 0 Panqu 0 |
filmik boski :cup:
najlepszy ten 30knight omfg hahahaa zamaist u***ac all to on probowal uciekac a i tak nawet to mu sie nieudalo :D :D tlko pogratulowac umiejetnosci :] mill tayn ten 13palek to najlepiej gra z tej 4:P |
Sorki ze drugi post ale nie chce mi sie edytowac xD
Co jakis czas beda nowe filmiki ,oczywiscie jak sie spodoba ;P Niech kazdy pisze w poscie kto jest najlepszy :P ja oczywiscie glosuje na Dark-Win :cup: zdecydowanie najlepszy xD |
Ja jestem z tym pallem jadnie jechal tego 30 knighta xD
|
help me?
jak ja mam odtworzyć te filmiki co trzeba zrobić w jakim programie plz pomużcie :)
|
Muisz miec Tibie i TibieCam..to chyba dla Ciebie zbyt skomplikowane zią..
|
Omg 30 knight pozabijał by was bez specjalnego wysiłku. Co do Wielkich pkerów nie wiem czy są lepsi od tych noobków...
|
No ale niewiadomo czy ten najt bł na tyle "inteligentny" by spróbowac się bronic, do tego o 13 leveli słabszego gościa!No cóż to chyba prawda że u niektórych najtów wielka siła ale słaby rozum :)
Gz Filmika, 2 częśc plx? :p |
Fajny filmik xD ten knight był DEBEST !xD
|
@Miłosz
hehe dzia:* Drugiej czesci nie bedzie.Bedizmey pkowac innymi charami,niekoniecznie na danubi,ale filmiki bede zamieszczal :P GLOSUJCIE NA NAJLEPSZEGO PKERA PLX BO MAMY ZAKLAD :P |
A AHH HAH HAHH HHAHH HAH HAHHA HHAH A
23:04 Xentos Darkwind: u are huned by llil demo 23:04 Xentos Darkwind: i am rl friend of Nexagon 23:04 Panqu: dexty here. 23:07 Dark-win: nexa 23:07 Dark-win: is comeing o ****a jakie nooby szkoda mi was? tez mam hunta?xD nie znam main charow moze was znam w tibi ale z tego jest zgnita xD 23:09 Dark-win: no wiec mysle ze zle nei bylo :P a graboosem sie ktos zajmie o to tez dobre xD |
Ja sadze ze najlepszy byl Mill Tayn. Najbardziej mi sie spodobal bo jak biliscie 9 knighta to byl przeciw. I slusznie xD btw film fajny.
|
@Zoom
bilismy ciebie? ty jestes ten 30knight? hahahaahahahaah jak tak to gz umiejetnosci :cup: @De'Alor dzieki za glosa moze wygram 5 dych dzieki tobie :D |
@zoom
:P :P dark-win to ja xD ja mam farta raz mnie huntowala zenobia , zostala zrookowana,potem ajksi 100 royal zjechany do 50~~ ;) moze los mi bedzie sprzyjal i teraz xD Graboos sux @De'Alor Tak jakos ostatnio go biora wyrzuty sumienia :P tez tak kieyds mailem jak oddalem 50 k jak haknalem ;) html:http://rapidshare.de/files/9878634/p...zi_xD.rec.html - nowy,niestety dupny filmik nei warty zalozenia nowego topicu ;) w zasadzie jak padla dragonmemzy(zis) i mill tayn(majk) to juz mozna wylaczyc :P do tego momentu w miare fajne choc jeden frag ;P beczka jest z tego najta br'a ;P jutro nowy DOBRY filmik prawdopodobnie wieczor bo beda nowe chary ;) dobranoc |
Najsmniejszniejsze pkowanie jakie widzialem ;) Laliscie 30 knighta przylazl chyba jakis 45~~~ek po krótkiej naradzie zuciliscie sie na niego :P I wogóle tych dwóch druidów (?) na statku co lalo tego 45~~~ek rox :D Najlepiej pekowal moim zdaniem kamerzysta ;)
|
Cytuj:
|
Noo.. filmik fajny głosuje na Pallka ładne hity mu wchodziły :p
|
Cytuj:
cwaniaczkow? o kim mowa? jesli o mnie to chodz na obsidie jak tak taki kozak :D Ten palek to ja :p :p 38dista oh bosko prawda:P dlatego takie boskie hity THX za glosy wyraglem 5dych :D no jeszcze nie ale jak tak dalej pujdzie to tak :) wiec glosowac na mnie bo jak nie o ja bede dawac 50zl :D |
Cytuj:
@Pacjenteczka dzia za glos:* fajnie ze sie podobalo ;) Dzisiaj chyba bedzie lepsze ;) Peace xD |
...
No spoko filmik dobre było z najtem No takie filmiki to isę miło ogląda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |