![]() |
Gs blocked(nieudany)
http://rapidshare.de/files/9900919/gs.rec.html
Z powodu nudó na servie chcialem bloknac gs ale sie nie udalo bo doznalem buga ;/ a oni go zabili dokladnie chwile jak ja padlem gdy mi oddali loota okazzalo sie ze mialem jeszcze troche uhów a szkoda ale sie tym nie przejąłem xD wiem ze noobowaty itpitp xD @Down Nie wcale sie nie uhalem bo poco ??xD jeszcze zostaly mi uhy ale co sie stalo nie mam bladego pojecia pózniej jak looknelem do bp to jeszcze mialem @Zimne Piwo oni ubili tego gs chwile póżniej a na ps nie zwracalem uwagi tak jakos jak adrenalina skacze to sie zapomina o takich rzeczach xD |
hahaha ;d
szkoda kasy na uhy?:P powinienes wziasc wiecej uh i uhac sie czesciej - gdybys tak zrobil to bys nie padł :P
|
jeezu jakie kaleki, powiedz mi czemu tamten typ Tiago The Mage ciągle walił w tego gs'a z ognia czy to z czego i dmg nie zadawał, ale dalej walił <omg> hahahahah
|
@up
Ta ciota walila z rozdzki :/ Chyba koles ma cos z wzrokiem , widzial ze nic hp mu nie bierze ale dalej tracil po 2 many -.- Ten gs powinien mu takie combo dupnac zeby sie opamietal (moze) @topic z 10 (?) uhami i takimi skillami isc gsa blokowac -.- Chlopaku z 10 uhami to na draga predzej filmik dno :/ 3/10 |
Przynajmniej próbowałeś to się liczy ; )
No mogłeś wziąć więcej uhów, bo ci shootery to jacyś tacy "średnio rozwinięci". |
średnio to na wyrost powiedziane
|
Co Ty chłopie gadasz....uddałoby im się go ubić z 10 uhami i różdzkami, ale on popełnił jeden głupi błąd, a nawet nie wiem czy nie shoterzy...nigdy nie może Cię gs walić jako trzeci =\ trzeci hit szedl na Ciebie nie na tarcze, więc dostawałeś po 150-190 hity :( a jak walił Cię tylko gs to max 120...a najczęściej hity poniżej 100....
offtopic: te różdzki to utrapienie i potężna broń dla magów i druidów...8 lvl zabija guardy, a wysokie lvl tylko z różdzkami chodzą na hydry itp... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |