![]() |
Zaginiony potwór
Sprawa jest taka. Przeglądałem sobie potwory na tibia.pl i przypomniałem sobie jak spory czas temu widziałem film, jak jakiś druid przywołał potwora wyglądającego jak skrzynia. Przeszukałem forum tibia.pl i znalazłem ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=nowy+potw%F3r Potwór nazywa się mimic i jak pisali w tym temacie kosztuje tylko 250 many. Więc postanowiłem się nim pobawić. Ale ogarneło mnie zdziwienie, jak odkryłem, że nie mogę ani go przywołac, ani się w niego zamienić, następnie poszukałem go w tibia.spr ale także go nie znalazłem. Czyżby Cip Soft wykasował z naszej pamięci tego potwora !? |
Tak, mimic został permanentnie skasowany w grudniowym update i juz nie da sie go przywolac. Tyle na ten temat.
|
Hej wiejdź sobie na tibia.com ten mimic
Character Information Name: Mimic Sex: male Profession: Druid Level: 16 World: Secura Residence: Thais Last login: Oct 28 2005, 05:30:30 CET Comment: Your soul is mine! Account Status: Free Account Account Information Real name: Mimic Gold Location: Canada Created: Jul 04 2003, 17:52:12 CET |
Cytuj:
Lol, co ty gadasz? Mimic, to był zwykły potwór wyglądający jak chest, silny jak wolf. Był to zwykły żart Knightmare'a. |
To był chyba taki żart na Prima Aprilis..
|
Mimic nie został skasowany, "klient" ciągle wie o jego istnieniu. Poprzednio przez niedopatrzenie można się było zamienić w niego, aktualnie jest to niemożliwe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |