![]() |
Kyra war
Jako, że chyba tego filmu nikt nie zamieścił (oprucz pruby z keyloggerem) to ja go dam;p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3701 @Granteon No to sorka, ja nie zdązyłem w ten temat kliknąć, bo już go modek usunął z tekstem "Niezła pruba" (czy cos w tym rodzaju), to pomyślałem, że keylogger. |
;)
Fajny film, milo sie oglada takie low lvle ktore tak dobrze graja :)
Szkoda tego knighta z redem bo widac ze jakis stary wyjadacz. |
fajne pvp pod koniec ^.^ w sumie to najlepsze, nowy serwer a już wojny ciekawe co bedzie jak pogorszy się ekonomia ;]
|
Eee ja wiem czy go szkoda. Sam sie wbił do ich fortecy, a potem ubił któregoś z nich i nabił sobie red skulla, to narmalne, że go potem złapali i ubili ;p
|
;p
fajny film i fajna fortece zrobili
|
ten knight byl na 43 lvl, rzeczywiscie przekozaczył, ale zauważcie ze to kolejny "fajny" server , gdzie wojna zaczyna sie na 2-3 dzien trwania servera xD
|
fajny, fajny: ) taki noob war :D
|
...
@ up no nie powiedziałbym żę noob~ -.- A filmik fajny taki świat od kilku tgodni i jush wojna ;p
|
Cytuj:
Co do filmiku to dobry :) |
Jeżeli oni będą ciągle prowadzić wojny to Tetro Aurelius nieźle im odskoczy :)
|
i kolejna moja prośba której pewnie znowu nikt nie spełni: REUPNIJCIE na rapida lub gdziekolwiek bo filmik bym se obejrzał a z tibicams wogule nie chce sie zdzierać :/
|
@moto
ojechał bym cie z palcem...gdybysmy mieli takie same levele i wszystko to juz by po tobie bylo |
@up
Ale <piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii> (nie chce dostac 2 bana) Ty wogole wiesz co on mowi? On mowi ze na Kyri maja lepsze pvp od Ciebie i pewnie Sie nie myli a Ty tu z takim textem ooo matkkkoooo (koffam ten teskt)...... |
jaka rzez xP :evul:
|
nawet nawet, ale takie wojenki low lvli sa do bani :D
|
@up
Lovlvli :/ Bendziesz dobry jak w takim czasie zrobisz taki lvl jak osoba nagrywanojca filmik ja tego niepotrafie oni bardzo sszybko expiom :evul: a ja duupa bardzo powwoli jak oni to robiom 8o :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL!!!!!!!!1111 Tam nie bylo keyloggera... Koles tylko dla bazy podal taki link, gdy kliknales prawym i w wlasciwosci pisze prawdziwy link (tibiacams.com) |
Ale fajny film XD. Ej mam pytanie te eq to tylko na wojne czy to twoje najlepszE??
|
lol, takie noobki a na*******aja jak po***ane gz lvle :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14. |