![]() |
Do czego sluzy HAT OF MAD!!??
Mam pytanie do czego sluzy hat of mad? Ma armor 3 a chodzi na hibernir za 2,5-5k
co ona takiego daje?? PS.sprawdzalem na tibia.pl ale tam nic nie pisze pozatym ze ma arm 3 X( |
Sluzy do noszenia na glowie -.- a poza tym jest lekki.
|
Jak zalozysz ten kapelusz to wokul twojego hara pojawi sie niebieska oslonka i wszystko co sie zblizy padnie, zaluz to na siebie idz na dragi albo na gsy i jak sie do nich zblizysz to uzyj czapki na siebie zobaczysz bardzo dobry exp.
@down nieee tak jest naprawde, zaloz to i idz na gsy najlepiej postacia magiczna i na malym lvlu, a i jeszcze najlepiej reszte eq zdjac. |
@up : idiota?
@topic : To jest rare.Ma duza wartosc kolekcjonerska |
Cytuj:
|
Rar jak rar no ale też nie takie częste. Tp jest najzwyklejszy w świecie helmet pomijając jego małą wage i to że noobki myśla że zwiększa obrażenia zadawane przez HMM :p
|
rare to znaczy rzadki z tego co wiem
:D :D :D :D :D :D :D :D |
Jest to poprostu zajefajnz lekki kapelusy i nic wiecej, nie daje zadnzch udogodnien.
|
No z questa wcale nie takiego trudnego tylko trzeba wiedziec skad klucz i jazda
Magician Hat to jest cos |
Cytuj:
Ty naprawdę jesteś głupi, czy na takiego wyglądasz? Po co piszesz na tym forum jak piszesz nie na temat i dla odwalenia? Ktoś może nie wiedzieć, więc daj mu szansę i odpowiedz mu. Jak inni - Hat Of The Mad jest lekkie, ma troche arma, przez co bardzo często noszone przez sorców. Wypada z questa ;). |
Dzieki Za Wszystko (ja Go Znalazlem W Dedzie)
Mozna Zamknac Temat! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |