![]() |
jak wejsc na budynek
czesc koledzy mam do was pytanie zobaczcie ten obrazek ( carlin )
http://img253.imageshack.us/img253/1013/ttt6tu.th.png jakis typek shakowal komus konto z red skullem tamten wzial tam jakos te zeczy powrzucal i potem go zabli czyli wszystko co mial na sobie tam zostawil palladyn, rzucil tam o ile mi wiadomo min. BoH'y, blue robe wiecej nie wiem, taak nooby juz pozakrywaly to :/ mam do was pytanie czy da sie wejsc na ten budyneczek ? BOHy piechotą nie chodzą :D kiedys na to wchodzilem teraz nie dam rady =/ probowalem na tych budynkach obok, da sie ale z tylu tylko podstawiajac 3 parcele =/ ale na ten pierwszy nie da sie przejsc juz prosze o pomoc jak tam wejsc ? |
Czarem Levitate(exani hur up) lub podstawiając parcele/krzesła etc.
|
Cytuj:
wiec narazie odpada :( a jakim sposobem ustawic paracele ? probowalem z roznych stron nawet od polnocy ale mi nie wychodzilo prosze powiedzcie ;( |
Cytuj:
|
a moze po updacie sie nie da po prostu ?
nikt nie wie naprawde ??!! |
wczoraj zrobilem taki temat.... bo zobaczylem 9 lvla na dachu ktory niemial outa pacca... ale w takim razie jakw ejsc an ghoustland?
|
Cytuj:
edit@ up facet na ghostlandzie to ejst atrapa cos w stylu ze niby to esjt 2 pietra wyzej i widac jakbybylo 1 O.o nieda sie tam wejsc moze kiedys :) |
Da sie wejsc na Ghoulstland, nie nie chce mi sie pisać jak. Aha po update nie da sie wejsc na ten dach tak samo na kilka inne mozecie sprubowac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i jak wejsc ? |
Cytuj:
Omg sam ejstes lolek... wiem ze nie trzeba meic outa pacca zeby go miec.. ale gdy go zoabczlem naszla mnie mysl zalozenia tematu... lol |
Sposób z parcelami- Ustawiasz parcele przy scianie budynku (3 parcele na 1 pietro), stajesz na nich i starasz sie wejsc "w sciane" budynku. Jezeli powyzej ktos stoi lub polozony jest parcel nie mozesz wejsc.
Tak samo tylko wypowiadasz zamiast parceli formułe czaru i mozna wejsc nawet jezeli lezy parcel. Na ghoustland wchodzi sie podziemnym tunelem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |