![]() |
Nafffpierffftolona Offfwca...
|
lol fajne :D to mi wyglada na ots, ale nie nic nie twierdze.
|
hyhy nice, proponuje znalezc sponsora na pacc dla tej oFFFieczki xD
|
Moge sie dowiedziec co chciales pokazac tym filmem? ;S
Bo oprócz braku mózgu nic w nim nie pokazales ... n/c |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rotfl... czemu ta owca tak dziwnie chodzila xD?¿ @Down Omg... to dlaczego cofa owieczke to ja wiem xD Dziwi mnie to dlaczego ona idzie zawsze w lewo a nie do gory. |
@Up: Jak byłeś początkującym graczem też pewnie tak próbowałeś przejść xD.. O nie, przepraszam.. Jak Ty przechodziłeś Rook'a to pewnie nie było jeszcze Pacc Area ; P Dobra, nie ważne. To pewnie jest młoda owieczka, która chce poznać cały świat a nie może ; (
|
Ech, pixo...pamiętam Cię z isary, zajmowałeś się wtedy poważniejszymi sprawami niż męczenie owieczek.
|
Cytuj:
Pixoholik juz miał pewnie z 5 nowych ownerów .. |
Cytuj:
Ano tak się składa że akurat w moim przypadku nie jestem pajacem i nie sprzedaje postaci w tibi więc możesz być pewny że kiedykolwiek ta postać jest online gra nią jedna i ta sama osoba , tak samo bedzie z częstotliwością grania bo nie każdemu w wieku 22 lat chce sie grac w grę która nie ma końca. Parę postów niżej Pankracy zaskoczył mnie wiedzą że pokazałem brak muzgu gratuluje , tylko pokaż mi gdzie to widzisz bo ja kur.. chyba znowu oczów nie mam :> Aha i jeszcze jedno wiele osób tutaj zanim coś napisze niech przemyśli czy jest sens bo czasami zdarzają się tacy ludzie którzy grali w tą grę za czasów kiedy wy na dywan windą wjezdzaliście. 3R~ |
Hahuuaehhe Crazy Sheep jednym słowy :p :p mnie tez to rozsmieszylo :p :p :p
|
Cytuj:
Pisze się "oczu" i "mózgu". Więc odłóż Tibię na drugi plan i sie poucz, bo kaleczysz. :/ -Diam~ |
Widać że ta krowa zadużo wypiła -.^ xDD
|
juz kiedys takie cos bylo (ale z tego co pamietam to bylo hmm...z krulikiem?)
|
Cytuj:
A może niektUrzy piszą z ironią??? |
@Mich@l
22 latek nie powinien pisać "oczów", powodzenia z dostaniem pracy w Polsce! ;) I zastanów się co ty w ogóle pier***isz... Z ironią, wiesz co to w ogóle jest? Ja nie każe pisać nikomu polskich znaków, bo wtedy połowa zarejestrowanych osób by się stąd wyniosła... -Diam~ |
OK Rozumiem, że 99 % tego forum nie zna się kompletnie na regułach j. polskiego i to cię boli. Mnie też uwierz.
Dla mnie, na przykład, lepiej wygląda słowo "musk" niż mózg co nie znaczy ,że nie umiem pisać - i to cala ta "ironia pisania". Odnośnie pracy to zaszalałeś. Zawsze myślałem, że do znalezienia pracy liczy się przeważnie wykształcenie, a to, że czasem zrobisz pomyłkę w pisowni to nie znaczy, że nie dostaniesz pracy ^^ Peace off |
Rehost .. na rapid mi nie działa :/
|
Cytuj:
-Diam~ xD? |
:D no myslalem o wszystkim ale nie o tym <peace>
Jestes Cool :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |