![]() |
Dark Purples Faster Turtles Zaczynaja PA po wygranej wojnie :s
Jak wszyscy pewnie pamiętają, niedawno na Arcani była wojna pomiędzy 2 najsilniejszymi gildiami na servie, czyli Era Zero a Dark Purples Faster Turtles ,
Wojnę wygrali DPFT sa plotki ze przez to ze zapłacili RL kase żeby shakowac sorcow z EZ, ale nie wnikam jak było naprawdę. No wiec po tych nieszczęśliwych hakach wojna zakończyła się cześć członków EZ wypłaciła się cześć nie gildia się rozpadła. Wszyscy myśleli ze wszystko wróci do normy i niestety doczekali się tego już następnego dnia na forum można było zobaczyć taki POST , Lider DPFT nic sobie z tego nie robił. Potem okazało się ze Turtle zaczynają zabijać nawet tych, co się wypłacili np. Kigoz i Galiron , Gdy presja publiczna była duża Wkoncu turtle napisali POST w którym wyjaśniają dlaczego tak robią chcą po prostu aby te osoby dostały nauczkę i więcej nie byli już przeciwko nim. Moim zdaniem to, lamerskie bo jeżeli chcieli im dać nauczkę mogli po prostu nie dawać im możliwości zapłaty. Ale jestem ciekawy jak potoczą się teraz losy tego serva bo jak tak dalej pójdzie sami na nim zostaną i będą się nawzajem huntowac |
Niema sie co dziwić, Fosfik to pała i tyle, teraz jest że albo jesteś cicho albo masz po rajtach. Duzo ludu przez nich opóśniło arcanie i przenoisły sie new servy, teraz Fosfik może se robić na tym servie co chce bo i tak mu nikt w tym nieprzeszkodzi, poprostu pajac wykozystuje sytucje, bo niema już gildi z która mogła by im sie przeciwstawić, nawet Blue Cosmos.
Welcome Kyra :) |
Po 1sze za przegrane wojny się nie płaci. Albo walczysz do końca albo jesteś nikim.
Po 2gie wiadome było, że DPFT to większe PA niż EZ. Ameryki nie odkryłeś! |
Cytuj:
LAMERSKIE |
Lepiej jest chyba sciagnac kase od typa o potem go zabic co nie wtedy dostanie jeszcze wieksza naucze i moze nie bezdie walczyl dalej :) , bo straci kase i potem jeszcze padnie , wiec mamy 2 w jednym.
|
@medivh:
Jestescie wielkimi noobami, to nie tyle co lamerskie, ale poprostu brak honoru (jesli w ogole wiesz co to znaczy posiadac honor). |
Medevil badz co bardz masz racje ze wieksza nauczka ale sadzisz ze jak juz ktos raz przegral wojne wyplacil sie i padnie to nie bedzie chcial z wami walczyc znowu
To bedzie mialo odwrotny skutek bo sie na was kur** i bedzie chcial was zniszczyc przy 1 okazji a tak przegral zaplacil i pomysli "moze nie ma sesu sie znowu pakowac w takie gowno jak znowu trzeba bedzie placic" A tak pomysli "zaplacilem zabili mnie je*** nooby" i rzy 1 okazji bedzie przeciw wam Nie sadzisz Medevil |
Szczęście , że jestem na rooku jeszcze.
Miałem na Arcani 2 postacie na meinie (nadal są) i kiedyś typek o imieniu Eragon Deon (podobne do mojego ciekawe czy czytał tą książke :p ) i on był w DPFT i zaczoł mnie walić dla żartów trowing starami a był knightem.Zabral swoje trowing stary do plecaka i mówił , że to ja wziołem i zaczoł mnie lać do red hp (do red hp bo ucieklem do depo) Więc wierze , że DPFT są niesprawiedliwi i zabijają innych. Zgadzam się też z utratą honoru o której wspomniał kolega. Trzeba moim zdaniem zakończyć rzeź jaka psuje Arcanie X( |
MOże to będzie głupie ale uważam że wszystkie klany które nie mają sojuszu z Fosfikiem powinny stanąć przeciw niemu i zrobić z tym porządek. O i tyle
(wiem że to głupie ale to prawda) |
Arcania
Arcania spada na psy teraz Fosfik bedzie robil z siebie kozaka ... wescie wszyscy sie zlozcie w kupe i przeciwstawcie sie ;] ja juz nie gram na Arcania ... jak by Ez wygralo bym zostal :) Ez rlz :]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak by EZ wygrało powstał by taki sam temat wiec po co takie gadani , kazda silna gildia odwala PA i nikt tego nie zmieni wiec lepiej zamknac temat i nie tworzyc innych tematow bo to i tak nic nie da :) |
Cytuj:
|
Trzeba zakończyć rządy Fosfika X( !!!!
Nadal terroryzujom Arcanie !!!! ;( Zbierzmy się i zniszczmy d**ka!!! :evul: Przepraszam , że tak mówie lecz mnie już typ denerwuje , może niektórzy są niewinni ale gildia musi zniknąć raz na zawsze! Arcania odzyska wtedy honor X( |
nie odzyska bo nastepna gildia bedzie po jakims czasie robic to samo co teraz DPFT
|
Jak mówisz Medivh , że EZ jakby wygrało było by takie same to się grubo mylisz!
Może masz troche racji , może niektórzy z EZ byliby troszke chamscy , ale nie byli by takimi PA jak DPFT!!! Myślisz , że ktoś z DPFT nie chciał mi kiedyś lub komuś innemu dla żartów zrobić przykrość w postaci deda? Widziałem to już wiele razy . Idzie sobie taki koleś i wali byle kogo by się "pobawić". A nikogo z EZ nie widziałem , żeby kogoś lał bezprzyczyny. Więc wszystko proste i logiczne B) |
Ehhhh --'
W jednej i w drugiej gildii byli/są PA i tak zawsze bedzie. Kazdy lubi wykorzystywac władze, akurat jesli chodzi o Fosfika uwaazm, iż nie jest on tak wielkim PA jak go tu opisujecie. Mysle ze tamat jest bezsensu :/ @up nie widziales ^.- to chyba jakos słabo patrzyles, przykladow tu dlugo nie trzeba szukac :D |
@patrikozzz
Ja troche nie rozumiem twojego toku myślenia. Pomijając już aspekty polityczne Arcanii. Rozpatrz taką sytuacje. Player X gra na jakimśtam świecie. Dostał hunta od gracza Y. Gracz Y offeruje graczowi X, że puści go wolno za 200k. Gracz X płaci graczowi Y 200k, po czym gracz Y zabija gracza X olewając zawartą z nim wcześniej umowę. Uważasz że gracz Y nie postąpił niehonorowo? Za to zupełnie zgadzam się z tym, że osoba opuszczająca gildiie podczas wojny nie jest honorowa, jednak zauważ, że na Arcanii nastąpił całkowity rozpad EZ, tak więc byli jej członkowie mieli do wyboru tylko zapłacić lub iść na nowy server. Na chwile obecną żadnych perspektyw na dalszą walkę. |
Cytuj:
wojna przegrywaja hackuja placa zabijaja hunted taka arcania ;] dlatego niezapalcilem na poczatku fosifk mowil mpa,900k,demon helmet napislame "hahaha" i sie wylogowlaem teraz czekam na nowa wojne odnosnie tego ktos pisal ze wszystkie gildie powinny sie przeciwstawic turtla nic z tego niebedzie bo wszyscy sie boja hacka+rook ~~ |
I dobrze..Fosfik nie jest zadną pałą...Ma pvp i tyle...Moze i gra z macro (nie wiem) ale co to kogo obchodzi niech inni tez sobie macro wezmą i grają..Ez pewnie się tłumacza hackami a tak to jest jak sie dzieli konta z kims z innego swiata kto ma lepsze pvp albo poprostu nie dbając o to co sie dzieje z jego kompem nie skanując go itp...Proste.Kazdy by tak na ich miejscu zrobił no bo : Wygrał wojne,ma najlepszą gildie i moze sobie na to pozwolic..A ze chickeny odchodzą z serva to nie ich problem nawet nie chcą spróbowac jeszcze raz..Dobrze ze ich zabili bo sie nie płaci tylko walczy..Jezeli juz jestes taki bohaterski i chcesz stawic czoło gildi ktora Pa a potem przegrywasz to ich potem proszą aby mogli sie wykupic..Figa,dobrze im tak powinni jeszcze troche ich pozjeżdzac..Gralem na arcani,znałem Fosfika..Spoko kolo tylko jak ktos jest do niego wrogo nastawiony to co nie ma sie bronic.Hail DPFT!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |