![]() |
Czy dogoni mnie Dwarf Guard?
Zamieszczalem to pytanie juz w innym temacie, lecz nie otrzymalem odpowiedzi....czy na 17 lvlu dogoni mnie dwarf guard (chodzi mi o kopalnie).Wiem ze mnie dogoni w sali tronowej (-.-)" i czy z 60 dista mi sie bedzie zwracac za bolce? (narazie mi kumpel zbiera) xD
|
Raczej nie powinien cie dogonić, jak z kumplem na D-solidery poszlismy i byli¶my przy jakiej¶ jaskini, wlaz, był tam z 5 sekund i wraca na redzie, bierze exura vita, ok fajnie, potem jaki¶ n()()b ropuje tego guarda co stał czekaj±c na to, i jak uciekałem to mieli¶my mniej więcej wyrównane tempo...
była draka... już my¶lałem że dedne (miałem z 32 HP a on mnie po 56 klepał) a tu nagle cud - ten n()()b co go zlurował dobija go w ostatniej chwili 8o raczej cie nie dogoni, a reszty nie wiem A je¶li chodzi o miny to nie musi ci sie na boltach zwracać, popro¶ znajomego sorca/druta o FireFielda rune, zejdĽ na dół, klepnij go z tej runy, fagas ma burna, wyjdĽ na góre, zaczekaj aż burn się skończy i powtarzaj aż do skutku. jedna swieża runa powinna stykać. |
hehe raczej... :P a oplacalo by sie isc z blokerem i dobic do 20 lvla..? Jesli tak to ile by to trwalo..?
|
Z blokerem raczje bez sensu, watpie zeby ktos chcial blokowac potwory z ktorych loot nadaje sie raczej tylko na loot bag, chociaz w sumie jak jakis twoj dobry kumpel, to moze zblkowac uhow mu duzo nie pojdzie, napewno sie zwroci... DG raczej cie nie dogoni, bardziej martw sie o to ze w kopalni stosunkowo ciezko uciekac i uciekajac przed jednym mozna trafic na duza grupe... za bolty sie oczywiscie zwroci i ew. runy...
|
Nie idz przed 25lv poniewaz uciekajac trafisz na wiecej guardow.
Ja palkiem w 1 dzien wbilem 20lv na guardach z blockerem. Bez niego padalem, poniewaz Guardy czesto respia sie nam za pleckami co oznacza deda, sczegulnie ze na twoim lv napewno masz ok. 280hp a guard luzem u***ie ci za 100. |
pfff ja zaczolem na guardy chodzic moji mdrutem an 19 lvl i jak dotad ani razu neidedlem ale pamietaj CHODZ NA NIE JAK NEIMASZ ZADNYCH LAGÓW bo dzis mailem male ipierwszy raz do reda zjechal mnie ....... :) pozdr(aha i UH i hmm na wszelki wypadek bierz)
EDIT Up@ ty jestes knight to musisz obok neigo stanac i masz lipe a ci co na dystans walcza to maja latwiej :P knightem lepiej na zwykle chodizc jak najdluzej (w sesie skil ldobrze na nich idzie) |
Cytuj:
Nie rozumiem cie, przeciez czarno na bialym napisalem ze chodzilem palkiem na Guardy. Knightem oplacalnie chodzi sie chyba przy 90 skillu. Bo przy 80 widzialem jak czesto schodzily uhy. 1 na 5, 6 guardow. Tak zwraca sie ale nie lepiej marnowac 1 na 10, 15? |
EDIT2 ale ja patrzlaem pod avatar i zle doczytalem sry :P
|
@Propan Butan
Naucz się trafiać w te literki na klawiaturze jak masz co¶ zamiar napisać, bo nieco kalecznie to wygl±da @topic Nie powinien Cię dogonić, ale z 60 distem expienie na nich będzie raczej nieopłacalne, nie zwróci Ci się. Dobij 70 i wtedy spróbuj. |
Też mam 17 lvl i spokojnie przed nimi uciekam,
gorzej jak wejdzie mi "pod koła" jaki¶ rot albo inne badziewie :p |
taaa niedogoni cie raczej NIGDZIE.
nawet w sali tronowej (chyba) :P mnie przynajmniej niedogonil na 9 lvlu w kopalniach ale przy lagu padlem wienc uwazaj glownie na lagi ^^ a co do beltow to niewiem niejestem i nigdy niebylem palem =] |
Cytuj:
Na poziomach z guardami nie ma rotow, dwarfów. No chyba ze expisz na poziomie z soldkami gdzie występuje resp 2 guardow na pietro. Ale wtedy zle mu doradzasz bo hunt soldkow z 2 guardami to nie to co hunt samych guardow. |
dobic 70 dysta to dla mnie katorga :P namowie kumpla zeby poszedl ze mna...a btw mi sie wydaje ze mnie ne dogoni bo nawet tarantula mnie nie dogoniala jak so haste rzucial (ale ja bylem daaaalleeko od niej :P )
dzienx za odp :P tylko dobilo mnie ze mam to 70 dysta wibc... B) |
Teoretycznie to uciekniesz, ale gorzej jak kolega wyzej mowil jak "wpadnie Ci cos pod kola", lub lagi bedziesz mial. Zawsze bedzie Ci sie za bolty zwracac jezeli bedziesz robil lootbagi ;]
|
A ja expie w Kazordoon :D Szybko ustukałem z 8 na 11 :D :)
|
Ja mam 37 lev i czesciej bije soldy niz guardy,wiec poexp se soldach,na 65 discie smialo juz idz i napewno cie nie dogoni.Powodzenia!!!:)
|
skoro sadzicie ze mnie ne dogoni :P najpierw so sprawdzeresp gdzie sa max 2-3 guardow :P a jak mi ne pujdzie to soldy ale raczej z strzalami..czy z bolcami..(czasami sie bedzie zwracac per soldka <zostawia czasami nawet 3 bolty!! xD>)
|
Na Bank cie nie dogoni!
A z takim lvlem i distem to na respawny 1x!!! |
Dał by¶ rade guardowi, ale na 17 lvlu to bardzo ryzykowna zabawa. Radze zrobić sobie wyższy lvl i dopieru wtedy na nie i¶ć. ;)
|
może być tak na styk z tob± ale radzil bym uważać bo jeżeli cie zlaguje na chwilke albo co¶ ci zablokuje droge to będzie niefajnie.... Także ODRADZAŁ BYM
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |