![]() |
[inferna][pvp-e] Terror .wmv
Link:
http://rapidshare.de/files/10039629/...a_002*****.html http://www.megaupload.com/?d=172PS8QD Masa dedów ,expa i oczywiscie to z czego teraz inferna słynie ... bot bot bot Comment Plx :) |
Jestem z Ciebie dumny. Co kolejny film to lepszy. Może sami kiedyś urządzimy pekowanko i się nagra?:P :D Początek jest najlepszy ;) :p
Pozdro! Czekam na kolejne! |
z rapida nie da sie zassać a z mega wolnoooooooooooooooooooooooooooooo że ho ho ;D
|
Cytuj:
Czy ja wiem czy taki wolny? |
...
@2up zależy od neta mi się sciąga średnio 50kb per sec a na rapid jest jakis tam upgrade i dopiero po swietach bedzie normalny limit dla fac
@topic no zajefajny ten filmiik taka jest prawdziwa inferna ;D |
nie sciaga sie az tak wolno mi idzie srednio 25KB/sec ;)
jak obejrze edytuje posta....:D |
zasraz sobie zassanm zobaczymy jak sie to skończuło :p
ale jak ci trułem na nebuli miałes bardziej zaakcentować tego bota a nie tylko głupote gma i rezy ;p |
Dobry filmik, postarales sie, taka jest (była) Inferna i lepsza juz nigdy nie bedzie
|
...
Ajjj myslalem ze troche wiecej postów bedzie... :p
Dzieki Shoop i Luft za pomoc merytoryczna w tej projekcji ;) Pora chyba umieścic projekcje na tibia.de :p |
Picz za niedługo bedzie część 3 :D
kroonik najprawdopodobniej ma 30 dni bana i ostatni warn przed delate http://img466.imageshack.us/my.php?i...ikslife6ia.jpg taki mały bonus :p |
e no za***isty film!!!!
jak bys mogl to podaj tytul muzy :PP |
Oba filmy bardzo ładne :)
Mógłbyś podać wykonawców i tytuły piosenek użytych w obu filmach? |
no nie wiem rapid szybki jest.
mam transfer 2 mb/ sec :D:D |
...
Cytuj:
Nie ma sprawy :P Do tego filmu uzyłem muzy U2 - Vertigo A do cześniejszego również U2 & LMC - Take Me To The Clouds Above Cytuj:
Albo moze jakaś szycha z CipSoftu obejrzala moj filmik po umieszczeniu go na tibia.com i zainterweniowala 8o :p |
Film super :D Czekam na następną część :]
P.S. Tam napisałeś że GM Logain widział to zdażenie a nie zaragował. Nie zaragował ponieważ jest bratem Khody ktory jak było widać na filmiku PKował razem z Ezrael'em (Pozdro od Sethosh'a:)) @down Ameryki żeś nie odkrył :D Wszyscy wiedzą że Team Ezrael'a uzywa AIMBoty (Nawet GMy:]) A Kroonik to już najbardziej jak by niemiał Bot'a to kazy 8 lvlowiec by mógł go zabić :D |
Aimboty, żadnej chmurki, każde sd trafione. Niemożliwe -.-'
|
Picz to na co czekałeś i prosiłeś na gg( Komentuje twój movie xD)
FIlmik jak zwykle extra ... Widać postarałeś się czekamy na kolejne :) |
o.O fajne mi się podoba a transfer byl tak za 25kb/sek
|
Hmmm ja mam transfer taki jak zawsze :> tzn ~40kb/s
Co do filmu mi sie podoba jazdy na pvp-e są zawsze mastah0r =) pozdro dla was :> |
Filmik fajny :]
fajna muzyczka ... szkoda ze jakosc filmu taka nijaka ... nastepnym raze proponuje uzycia snagit do przechwycenia obrazu nie omija zadnej klatki :] .... hehe a te aim boty hehehe dobra byla ucieczka z p room :P milo sie ogladalo filmik polecam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |